לה פיאדרה סניף אגרון (צילום יח"צ)
קידוש השם וכבוד בינלאומי אדיר
הפיצה הירושלמית לה פיאדרה – הישראלית והכשרה היחידה בעולם שנכנסה לדירוג הפיצות הטובות בעולם היוקרתי של ה״פיפטי טופ פיצה״ – במדינות אסיה.
מדריך TOP 50 PIZZA, מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי/נאפוליטני קיים היום (30.05) את התחרות השנתית בטוקיו שביפן, במסגרתה דירג את מיטב הפיצות ברחבי העולם, ובחר בפיצריה הירושלמית LA PIEDRA באחת מ-50 הפיצריות הטובות בעולם בקטגוריית אסיה-פסיפיק, הקטגוריה בה פיצריה מישראל זכאית להתחרות, זו הפעם הראשונה שהמדריך שדירג את לה פיאדרה במקום ה-38, מדרג פיצריה מישראל, והפעם ראשונה שפיצרייה כשרה מככבת במדריך.
במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף בלה פיאדרה וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים ״המישלן של הפיצות״ וכן חולצת שף של המדריך.
מתרגש, גאה ומאושר
שף אבי סינקלר: ״אני מתרגש מהמעמד ומהאירוע המרשים. גאה ששותפיי ואני זכינו להכרה בינלאומית לאחר שנים של עבודה רבה ומאומצת, ולאחר תגובות רבות מצד לקוחותינו שמעריכים את ההשקעה הרבה בכל משולש ומגש. אנו שמחים על כך שפתחנו את הדלת לפיצריות מישראל להיכנס למגזין היוקרתי בשנים הבאות, כי בישראל ישנן פיצריות מעולות. מבטיח לכולם כי אנו נמשיך לתת את הכבוד המירבי למאכל שאנו חיים, נושמים ואוהבים כל כך – הפיצה.״
לה פיאדרה, חלום של שני צעירים שהפך למציאות
הסיפור של 'לה פיאדרה' התחיל לפני כמה שנים עם שני חבר'ה צעירים שפשוט חלמו. חלמו, הגשימו והקימו פיצרייה אולה איטליה בלב ליבה של ירושלים בקרן הרחובות אגרון פינת קינג ג'ורג'.
אבי סינקלר, הצעיר עם הברק בעיניים העומד ליד הטאבון הענק שהגיע הישר מאיטליה בייבוא אישי, ושוקל 1.5 טון (!) עם מבער מפלצתי שיכול להביא את חלל הטאבון לחום של 600 מעלות, חקר במשך כמה שנים טובות את סודות הבצק המושלם לפיצה. כשהוא מרותק לתוצאות הניסויים שהוא עשה במאות קילו של בצקים, עד שהגיע לתוצאה הרצויה: בצק אוורירי, קל ודקיק במרכז ומתרחב בצדדים לקריספיות מושלמת.
הביקורות היללו ושמה של הפיצה הכשרה מירושלים התפרסם בכל העולם. וכעת, קיבלה את ההכרה הבין לאומית ועושה כבוד לקולינריה המקומית והכשרה.
לדירוג המלא של ה 'פיפטי טופ פיצה" כנסו לאתר 50toppizza.it
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>