דואגים לכם לחורף חם וטעים
החבר'ה במסעדת "קמאקורה" והשף איליה גולדמן, דואגים לכם לחורף חם וטעים במיוחד. ובמימים אלו משיקים פופ אפ משלוחים למרקי ראמן יפנים כשרים במגוון טעמים. מסעדת קמאקורה, מסעדה יפנית כשרה (צהר) השוכנת במלון אינדיגו ברמת גן, נחשבת בטופ של המסעדות הכשרות ואף נהינת מתו האיכות 'מומלץ דתילישס'.
גאווה יפנית
הראמן הוא מרק מהמטבח היפני, אך הוא הרבה יותר מכך. זוהי ארוחת שלמה בקערה מהבילה הכוללת ציר דאשי עשיר (ציר שהוא הבסיס למטבח היפני כולו) המבושל לאורך שעות ארוכות על בסיס עוף, בשר, דגים או ירקות, כשקערת הציר מכילה עושר של מרכיבים. חל על ראמן אמיתי שיכיל אטריות ראמן (במקרה הזה אטריות שנעשות במקום במלאכת יד) נתחי בשר עוף או דגים מובחרים, ירק, תיבול ייחודי וביצה רכה מושלמת.
היפנים גאים בכך שלכל אזור, מחוז או חבל ארץ יש את הראמן הייחודי לו, אך בכל מקום הבסיס של הראמן זהה: ציר עשיר (ובמקרה של קמאקורה ציר המתבשל במשך יממה שלמה על סף הבעבוע) והאטרייה צריכה להיות ספציפית – דקה ועשויות מחיטה, מים ונתרן מיוחד הנותנים לה את טעמה הייחודי.
ראמן עד הבית
בתפריט הפופ אפ תמצאו ראמן במגוון צירים ונתחים שונים:
- טורי "פייטן" ראמן – ציר עוף סמיך, טארה סויה, שמאלץ ארומטי, אטריות ראמן.
- "קארא אגא" עוף, ביצה רכה, בק צ'וי, עגבנייה קלויה, ובצל ירוק.
- "ניקו ראמן" – ציר עצמות בקר, נתחי בריסקט, אטריות ראמן, שיטאקי כבוש, פלפל פדרון, ובצל קריספי.
- "ראמן צמחוני" – ציר פטריות ומיסו, אטריות ראמן, פטריות מלך היער, ביצה רכה, באק צ'וי, ובצל ירוק .
- "ראמן וואגיו" – ציר עצמות בקר, בריסקט וואגיו, אטריות ראמן, שיטאקי כבוש, פלפל פדרון, בצל קריספי.
קמאקורה – Kamakura
כשרות: בפיקוח צהר
להזמנות: וולט , תן ביס
>> קראו גם: חופשת פסח חלומית וכשרה למהדרין ביוון הכל כלול – במחיר מיוחד לחברי דתילישס
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>