ככה משיקים מסעדה: אצל יוסף בראש העין תקבלו חומוס חינם

סניף חומוס יוסף החדש בראש העין עושה לכם את החג: הסניף (רחוב היצירה 11, ראש העין) סיים את שלב ההרצה ונפתח באופן רשמי. לרגל הפתיחה החגיגית הסניף מזמין אתכם לחומוס חינם, חומוס, פול, משוואשה, גרגרים.

איך מקבלים את החומוס חינם? פשוט מגיעים למקום היום ומחר  22-23/9 ומתפנקים.

מסעדת יוסף בראש העין הוקמה על מנת לייצר חומוס משובח לתושבי האזור וכיום היא מספקת לאורחיה חוויה המאפיינת את הפסיפס הישראלי הכולל מגוון רחב של תבשילים ביתיים של טעמי העדות: המטבח המרוקאי, הטריפוליטאי, העירקי, ההודי והישראלי צברי.

חומוס יוסף (צילום: דרוד סעיד)
חומוס יוסף (צילום: דרוד סעיד)

בכל יום יש חמישה תבשילים שונים במטרה לתת מענה לכל הלקוחות החל מהפועלים באזור התעשייה ועד לאנשי ההייטק שרוצים ארוחה מהירה ובריאה ולחזור לעבוד. מנות הדגל של יוסף: סביח בצלחת, חומוס שווארמה, תבשילים מתחלפים – מוסקה, קציצות בקר ותבשילים טבעוניים – קציצות ברוקולי וכרובית וקציצות זוקיני.

מהריחות המשגעים בבית ההורים לרשת ארצית: חומוס יוסף

חובבי החומוס, החומוסולוגים, תמיד אומרים שמאחורי צלחת חומוס טובה ומנחמת חייבת להיות נשמה ענקית, אהבה, תשוקה עמוקה לאוכל והרבה שמחת חיים. אין ספק שיוסף גנון, מייסד הרשת, מתאים במדויק להגדרה.

חומוס יוסף (צילום: אנטולי מיכאלו)

מאז ומתמיד בישול היה ההנאה הגדולה ביותר של יוסף, אך אהבתו הגדולה ביותר הייתה עשיית חומוס. בישול ואירוח היו מילים נרדפות שליוו אותו כל חייו. בבית הוריו הדלת הייתה פתוחה תמיד לכל מי שרק רצה לבוא. במטבח, שהיה מקום המפגש של כולם, הריחות היו משגעים, שכן תמיד התבשלו בו מאכלים מיוחדים, וסביב השולחן הקטן התקבצו מדי יום חברים ואורחים, שנהנו מכל ביס ומהאווירה המיוחדת.

רשת יוסף נולדה בפרדס חנה כחומוסייה קטנטונת בכניסה לחנות תבלינים של משפחתו של יוסף – שלושה שולחנות והרבה אהבה. משקטן המקום, עברה החומוסייה לפני כעשור למיקום חדש גדול יותר בו היא נמצאת עד היום.

פילוסופיית המזון של חומוס יוסף מתבססת על ערך עליון של טריות ואיכות ועל האמונה כי אוכל טוב הוא תוצר של השקעה, סבלנות ואהבה. לפיכך כל המנות המוגשות בחומוס יוסף מוכנות ללא חומרים משמרים ומחומרי הגלם האיכותיים ביותר, שמגיעים מספקים שנבחרו בקפידה רבה.

החומוס של יוסף מוגש חם ונטחן טרי ובמקום מול הלקוחות, מוגש עם מגוון תוספות וסלטים מיוחדים. בנוסף, ביוסף מציעים תפריט עשיר של תבשילים ביתיים אסליים שנולדו מתוך בקשות הקהל, מבחר סלטים, פלאפל, סביח, שווארמה, שניצל ועוד, בתפריט של יוסף יש מענה גם לטבעוניים ואופציות ללא גלוטן לנמנעים מגלוטן.

חומוס יוסף (צילום: אנטולי מיכאלו)

בימי שישי מתקיים בסניפי הרשת יריד אוכל עשיר הכולל עשרות אופציות לפנק את שולחן השבת.

הסניף המקורי בפרדס חנה-כרכור חוגג החודש 12 שנים. עם השנים נפתחו סניפים נוספים בבנימינה, חולון, תל אביב: שוק לוינסקי, רמת החייל, רמת אביב, גבעתיים, רמת גן, ראש העין ובימים אלו מתוכננים ומוקמים סניפים חדשים ברחבי הארץ.

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close