חדש על המדף הכשר: המוצרים החדשים שאתם חייבים להכיר

שמני הזית החדשים של יקב טורא

עונת המסיק הסתיימה והביאה עמה שמנים טריים היישר מבית הבד של יקב טורא. השמן הינו בלנד של הזנים פיקואל, ברנע וארבקינה. כרמי הזיתים גדלים על גדות נחל שילה  באדמת טרה-רוסה סלעית, באקלים קריר ובשמש בריאה.

הייחודיות של שמן הזית מבית יקב טורא באה לידי ביטוי ברמת החומציות הנמוכה, בדרך כלל עד 0.3% ,הנמוכה בהרבה מרמת החמיצות הנדרשת לשמן זית כתית מעולה.

יקב טורא הינו יקב אחוזה אשר נוסד בשנת 2003 על ידי ארז וורד בן סעדון
היקב מגדל, מייצר ומוכר, הכל תחת קורת גג אחת מה שמאפשר לייצר את המוצרים ברמת איכות הגבוהה ביותר.
היקב מגדל את הזיתים בבית הבד החדשני שבבעלותה, המצויד במיטב הטכנולוגיה.

מחירים: 2 ליטר: 95 ש"ח; 5 ליטר: 215 ש"ח

מעדנות משיקה את "MAMA MIA" – סדרת פיצות בשיטת ייצור איטלקית מסורתית

חברת מעדנות, המובילה את תחום המאפים הקפואים, מרחיבה את קטגוריית הפיצות עם סדרת פיצות חדשה תחת השם MAMA MIA (מאמא מיה) – שתיוצר בשיטת ייצור איטלקית מסורתית. לטובת המהלך רכשה מעדנות מאיטליה, קו ייצור ראשון מסוגו בישראל, בהשקעה של 30 מיליון שקל.

הפיצות בסדרת MAMA MIA עשויות מקמח מיוחד ומיוצרות על פי כל שלבי ההכנה המסורתיים של פיצה איטלקית: פרמנטציה (התפחה) ממושכת, כדרור הבצק לכדורים, פתיחת הבצק, שימוש ברוטב עגבניות משובח, ב 100% גבינה, תוספות איכותיות ולבסוף אפייה בתנור אבן בטמפרטורה של 400 מעלות. תהליך ייצור זה מאפשר הכנת פיצות עם קראסט קריספי ובצק אוורירי.

כל הפיצות מכילות 100% גבינה ובעלות שוליים גבוהים וקריספיים ובצק אוורירי. אריזות הפיצות החדשות יבודלו מסדרת הפיצות הנוכחית של מעדנות, אשר תמשיך להיות משווקת.

הפיצות ימכרו ברשתות השיווק ובחנויות ברחבי הארץ, כאשר חלק מהפיצות הן בכשרות ועדת מהדרין וחלקן בכשרות רבנות גן יבנה.

חברת "סיטי תוספי מזון" משיקה את חטיפי החלבון PROTEIN MAXX

חברת "סיטי תוספי מזון", המתמחה בתוספי מזון לספורטאים, פיתחה והשיקה סדרת חטיפי חלבון חדשה – PROTEIN MAXX, עשירה בחלבון איכותי, ללא גלוטן ועם מעט מאוד סוכר, שטעמיה אהובים על החיך הישראלי.

הסדרה כוללת שני גדלים של חטיפים, בארבעה טעמים נהדרים: קרמל מלוח; קרם עוגיות וקרמל; שוקולד וקרמל; ועוגת גבינה קוקוס וקרמל מלוח. החטיפים מכילים חלבון איכותי של מי גבינה וחלבון קולגן, ללא חלבונים צמחיים וללא טעמי לוואי. חטיף במשקל 91 גרם מכיל כ-31 גרם חלבון; חטיף במשקל 62 גרם מכיל  כ-21 גרם חלבון.

החברה, בעלת ידע וניסיון של 26 שנים בתחום תוספי המזון וחטיפי החלבון, החליטה לפתח סדרה המותאמת לקהל ולחיך הישראלי. החטיפים מיוצרים בטכנולוגיות ייצור מתקדמות ומכילים מעט מאוד סוכר: רק 2.2 – 3.5 גרם סוכר בחטיף (תלוי במשקלו).

החטיפים במשקל 62 גרם (כ-21 גרם חלבון) מתאימים גם לקהל הרחב, והחטיפים במשקל 91 גרם (כ-31 גרם חלבון) מתאימים לספורטאים מקצועיים וחובבים ולכל מי שמעוניין לצרוך, נקודתית, מנת חלבון גבוהה.

כשר חלבי (חלב עכו"ם) באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת מאור הכשרות.

מחיר: חטיף במשקל 62 גרם – 11 ש"ח; חטיף במשקל 91 גרם – 17 ש"ח. להשיג ברשתות פארם, חנויות טבע, חדרי כושר, בתי מרקחת וחנויות נוחות.

ג'וני ווקר משיקים את Johnnie Walker Blonde – בלנד החדש

Johnnie Walker, מותג הוויסקי הגדול בעולם, משיק בישראל בלנד וויסקי חדש ומפתיע – Johnnie Walker Blonde – וויסקי סקוטי חדש, קליל ומתקתק, פרי יצירתה של אמה ווקר, המאסטר בלנדר של בית הערבוב הגדול בעולם. ייעודו של הוויסקי החדש, שכבר זוכה לתשבוחות בעולם, ליצור וויסקי קליל, בהיר ומתוק יותר, לטובת קהלים חדשים שטרם מצאו וויסקי מועדף.

Johnnie Walker Blonde הוא וויסקי קליל ונגיש יותר מוויסקי אחרים, שנועד להתערבב במשקאות בכוסות היי-בול עם קרח (דרינק המוגש בכוס גבוהה, כולל בתוכו 2 מרכיבים, ספיריט ומיקסר) אך מתאים גם לצריכה בצ'ייסרים. הוא מתמקד בטעמים הקלילים והמתקתקים שניתן למצוא בוויסקי סקוטי, עם שילוב הטעמים המסורתיים, כך שיתאימו לקהלים חדשים המבקשים גירסא יותר עדינה. במהלך יצירתו, הוויסקי החדש נבדק רבות עם מיקסרים שונים,  וכך נוצר בלנד ורסטילי, המתאים הן לצריכה נקייה והן לערבובים.

Johnnie Walker Blonde הוא בלנדד המורכב מגריין וויסקי ממזקקת קמרון ברידג'; מסינגל מאלטים פירותיים ממזקקת קארדו, ומסינגל מאלטים אשר התיישנו בחביות עץ אלון אמריקאיות חדשות המעניקות טעמי טופי עדינים. התוצאה: בלנדד וויסקי מפתיע ומרענן, עם פירותיות עדינה וסיומת ונילית חזקה.

ניתן להשיג בחנויות המובחרות ברחבי הארץ החל מחודש פברואר – Johnnie Walker Blonde, מכיל 40% אלכוהול – צורת ההגשה המומלצת הינה בצ'ייסרים או בהיי-בול.

'מאסטר שף' משיקים את יום השניצל עם סדרת פרורי לחם

המותג הקולינרי מאסטר שף משיק לראשונה בישראל את "יום השניצל" שיחול ב  23 לפברואר ולרגל  חגיגות יום השניצל מציע המותג הקולינארי מאסטר שף את סדרת פירורי הלחם המונה ארבעה סוגים שונים ומגוונים הנאפים בסטנדרטים המחמירים והאיכותיים ביותר, במטרה ליצור ציפוי פריך ומושלם לשניצלים.

הסדרה כוללת: פירורי לחם מוזהבים – המעניקים קראנצ'יות לשניצל  בטיגון או באפיה. פירורי לחם מתובלים – שילוב מנצח בין פרורי לחם עם שומשום, שום ועשבי תיבול. מעניקים ציפוי פריך עם טוויסט של תיבול ומתאימים גם לאפיה וגם לטיגון. פירורי פנקו – בסגנון פנקו יפני, פרורים גדולים יותר, קראנצ'יים ומוזהבים. מתאימים במיוחד להכנת שניצלים ומאכלים עם ציפוי אקסטרה פריך וסופגים פחות שומן בזמן הטיגון וציפוי נאגטס –  הדרך הקלה והטעימה ביותר להכין נאגטס בבית! רק מוסיפים מים, מערבבים, טובלים ומטגנים. תערובת הנאגטס מתאימה לציפוי וטיגון מגוון גדול של מאכלים: עוף, בשר, דגים וטופו והיא נהדרת בתור טמפורה לירקות.

טווח מחירי פרורי הלחם:  6.90 שח – 12.90 שח  

כשרות: פירורי לחם מוזהבים + פירורי לחם מתובלים + פירורי פנקו – בד"צ עדה חרדית תערובת ציפוי נאגטס – בד"צ בית יוסף. ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק ברחבי הארץ.

>> קראו גם: כבר לא צריך לנסוע עד בני ברק – אוכל מוכן לשבת עד הבית בהזמנות אונליין מאתר 'המסעדה היהודית'

פריכיות אנרג'י של שטראוס בבשורה לקהילת הצליאקים; 7 מוצרי אנרג'י הונגשו וכעת הם ללא גלוטן.

פרכיות אנרג'י של שטראוס בבשורה משמעותית לקהילת הצליאקים; עד סוף מרץ 23', 16 מוצרי סדרת פריכיות אנרג'י של שטראוס יונגשו וייצורו ללא גלוטן. מדובר ב- 3 סדרות של מוצרים: "הפריכיות הטעימות", "הפריכיות הטעימות לנשנוש" ופריכיות שוקולד. כבר היום הונגשו 7 מוצרים, והם מיוצרים בתהליך מיוחד וללא גלוטן: מסדרת הפריכיות הטעימות: פריכיות 3 דגנים פריכיות תפוחי אדמה, פריכיות 3 דגנים וקצח, ופריכיות תירס. מסדרת הפריכיות הטעימות לנשנוש הונגשו: פריכיות תפוחי אדמה אורז סלק ומלח ים , פריכיות תפוחי אדמה אורז אפונה ומלח ים ופריכיות תירס אורז שיבולת שועל קינואה ב-3 צבעים ופלפל שחור.
חומרי הגלם, תהליך הייצור וסביבת העבודה כולה נקיים מגלוטן, כך שקהילת הצליאקים יוכלו ליהנות מפריכיות אנרג'י ללא חשש מהימצאותו של גלוטן במוצרים.

"טעימות" –  בד"ץ. 
"הטעימות לנשנוש" (נשנוש מלוח)– בד"ץ (פריכיות חלבון  – בכשרות רגילה)
"שוקולד"– ווסטהיים

ניתן למצוא ברשתות השיווק.

תפוצ'יפס בטעם צ'דר בגרסת פרווה – במהדורה מוגבלת

תפוצ'יפס, חטיפי תפוחי האדמה הפופולריים של עלית, משיקים לראשונה בישראל טעם חדש – תפוצ'יפס צ'דר בגרסת פרווה טעימה במיוחד. מסקר שנערך בנושא החטיפים המלוחים נמצא כי 73% מהאנשים שנשאלו אמרו שהם אוהבים את הטעם של חטיפים מלוחים עם גבינה בדגש על צ'דר ממבחר הגבינות הקיים בשוק. הטעם החדש מצטרף לשורת הטעמים של החטיף כמו שמנת בצל, מלח פלפל וטבעי.

שוק החטיפים המלוחים מגלגל היום כ- 1.4 מיליארד שקלים בשנה, בו מוביל המותג תפוצ'יפס עם נתח שוק של כ- 24%.

  • משקל: 50 גרם
  • כשרות: רבנות ובד"צ- פרווה
  • ללא אלרגניים

ניתן למצוא ברשתות השיווק

חוזר למדפים! שוקולד ספלנדיד מריר עם 90% מוצקי קקאו

אחריי שמותג הפרימיום האהוב ספלנדיד חזר למדפים עם ספלנדיד 70% ו-85% מוצקי קקאו, כעת קבוצת שטראוס מחזירה מוצר נוסף בסדרה – ספלנדיד 90% מוצקי קקאו, במתכון שפותח, גם הוא ביחד עם בארי קליבו, חברת הקקאו מהגדולות והמובילות בעולם השוקולד.

מגמות הפינוק והבריאות בשנים האחרונות מביאות לכך ששוקולד פרימיום עם מוצקי קקאו גבוהים נתפס כבחירה המועדפת. ספלנדיד 90% עונה על שתי מגמות אלו – הוא בעל טעם עמוק של תערובת הקקאו, שמקורן בחוף השנהב ואקוודור וכן הוא ללא סימון מדבקת הסוכר.

לפי נתוני סטורנקסט (2021), שווי השוק של קטגוריית טבלאות השוקולד מוערך בכ-550 מיליון ש"ח, סגמנט הפרימיום מהווה כ 120 מיליון ₪, כאשר ספלנדיד מוביל את הסגמנט עם נתח שוק של כ- 33.7%.

כחלק מההיערכות שטראוס ועלית להחזרת כלל מוצרי השוקולד למדפים, השוקולד יהיה מיוצר בתקופה הקרובה במפעל בארי קליבו בגרמניה והיציקה במפעל קימס בבלגיה. בהמשך, יחזור הייצור למפעל השוקולד בנוף הגליל בישראל.

  • משקל: 100 גרם
  • כשרות: פרווה בד"צ
  • חיי מדף: 18 חודשים
  • אלרגנים: אינו מתאים לצליאקים. המוצר מסומן בצורה ברורה בחזית האריזה ואין עליו את סימון הפרח המוכר .כמו כן ויש בו שינויים באלרגנים.

ניתן להשיג ברשתות השיווק.

שטראוס בפיתוח ראשוני וחדשני בקטגוריית חטיפי הנשנוש: חטיפי UPLAND קוביות

שטראוס משיקה חטיף פודטק חדשני – UPLAND קוביות. החטיף, בקטגוריית הממתקים, מיוצר בטכנולוגיה מהפכנית של ייבוש בהקפאה המייתרת את השימוש ב"סוכרים מדביקים". הסדרה כוללת חטיפי דגנים ופירות בשלושה טעמים, המבוססים על חומרי גלם טבעיים בלבד. החטיפים מיוצרים בטכנולוגיה ייחודית של ייבוש בהקפאה, מה שמעניק לחטיף חוויית נגיסה קראנצ'ית במיוחד.  ללא תוספת סוכר, טבעוני וללא גלוטן.

קוביות UPLAND מכילות את כל אבות המזון בחומרים טבעיים בלבד, מה שמעניק להן יתרון תזונתי אדיר: פירות, ירקות, דגנים, קינואה, שקדים, זרעי דלעת, זרעי חמניות ועוד. כל אלו מלאים בסיבים תזונתיים ומקור לברזל, ויטמין C ואבץ. בחטיף ניתן לחוש את כל הטעמים עם רכיבים מהטבע – במינימום עיבוד, ללא חומרים משמרים, מייצבים או צבעי מאכל. מקור הסוכר הינו מהפרי או המייפל בלבד, ללא תוספת סוכר לבן.  

טכנולוגיית ייצור חדשנית: ייבוש בהקפאה

החטיפים מיוצרים בטכנולוגיית ייצור חדשנית Freeze Dry – ייבוש בהקפאה, טכנולוגיה מתקדמת לייצור מזון, השומרת על הערכים התזונתיים והטעם ויוצרת מרקם קראנצ'י ייחודי.  הטכנולוגיה החדשנית התבססה עד היום על רכיב אחד בלבד, וכעת הצליחו בחברה לכלול מספר רכיבים.  ניתן לומר כי נכון להיום, אין מוצר בארץ הדומה בסוגו לקוביות UPLAND.

  • משקל:  25 גרם
  • כשרות: OU
  • אורך חיי מדף: שנה
  • אלרגנים: עלול להכיל: חלב, סויה

זמין לרכישה ברשתות השיווק.

איך לא חשבו על זה קודם? 'יד מרדכי' משיקה לראשונה, סדרת קונפיטורות בבקבוקים לחיצים

יד מרדכי,  המותג המוכר והאהוב, משיק לראשונה סדרת קונפיטורות בבקבוקים לחיצים, לשימוש נוח, מדויק ואסתטי. הסדרה כוללת שלושה טעמים: תות שדה, פירות יער ומשמש. כמו כן, הקונפיטורות בבקבוקים הלחיצים הינן ללא גלוטן.

האריזה החדשנית מציעה שדרוג אמיתי בחוויית השימוש – הנאה מקונפיטורה טעימה ואיכותית, מבלי ללכלך את סביבת המטבח ו/או הקונפיטורה בשאריות מזון כאלה ואחרות.

כמו כלל מוצרי יד מרדכי, גם סדרה זו מיוצרת תוך כדי בקרת איכות משמעותית. הפירות מהם מיוצרות הקונפיטורות, עוברים מיון קפדני לשמירה על חומרי גלם איכותיים והענקת המוצר הטוב ביותר.

משקל:  320 גרם.

  • כשרות: פרווה, בד"צ בעלז מחזיקי הדת, הרבנות הראשית לישראל
  • תוקף:  שנתיים
  • אלרגנים: ללא אלרגנים

זמין לרכישה ברשתות השיווק ובנקודות קמעונאיות אחרות

חם, לוהט, רותח: 'יד מרדכי' משיקה רוטב עגבניות חדש שיגוון לכם את השקשוקה

יד מרדכי, מהשחקניות הבולטות בקטגוריית רוטבי העגבניות בשוק הישראלי, מרחיבה את הסדרה ומשיקה רוטב עגבניות עם פלפל חלפיניו לשקשוקה חריפה, להכנה קלה ומהירה. הרוטב מיוצר בצפון איטליה מעגבניות מובחרות, על פי מתכון שפיתח השף של יד מרדכי יניב גור אריה, ביחד עם מומחים איטלקיים. בדומה לכלל מוצרי הסדרה, הרוטב ללא תוספת סוכר ושמן, ללא חומרים משמרים, ללא ממתיקים מלאכותיים וללא צבעי מאכל. כמו כן, הרוטב ללא סימון אדום ועומד בתקנות האסדרה.

רוטב עגבניות שקשוקה חריפה מצטרף למגוון הטעמים הקיימים בסדרה: רוטב לשקשוקה (לא חריף), רוטב פיצה, רוטב פומודורו, רוטב בזיליקום ורוטב ארביאטה.

  • משקל: 350 גרם  
  • כשרות: בד"צ בעל"ז מחזיקי הדת , כשר לפסח פרווה.
  • ללא אלרגנים
  • ויגן פרנדלי, ללא גלוטן

ניתן למצוא ברשתות השיווק.

 

חדש במקדונלד'ס: סמוקי מק רויאל ברוטב צ'יפוטלה מיונז מעושן

מקדונלד'ס מרחיבה את סידרת סמוקי בטעם פיקנטי מעושן הכוללת את סמוקי ביג פרימיום וסמוקי מגה קריספי, גם למוצר הדגל של הרשת מק רויאל.

החל מתחילת פברואר, תתווספנה לתפריטי הרשת בסניפים ובמשלוחים מנות סמוקי מק רויאל וסמוקי דאבל מק רויאל ברוטב צ'יפוטלה מיונז מעושן, ללא תוספת במחיר.

>> קראו גם: חופשת פסח חלומית וכשרה למהדרין ביוון הכל כלול – במחיר מיוחד לחברי דתילישס

לא רוצים לפספס שום מידע? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על האירועים הבאים? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close