פותחים שולחן עם אוכל דרוזי כשר (צילום פול ניירנס – גליל EAT)
פעילות קולינרית המבוססת על חוויות אותנטיות מקומיות
בימים אלו הושק מיזם אירוח מסורתי ביתי בפיקוח ארגון צהר ובהכשר מלא. המיזם בשיתוף משפחת בסייס שהיא גם המשפחה המארחת בדליית איל כרמל. לצורך המיזם הקים ארגון צהר מערך פיקוח שלם, כך שניתן לערוך ארוחות וסדנאות בישול שכולם יכולים ליהנות מהן.
פול ניירנס הקים את גליל EAT לפני עשור במטרה להראות לעולם את נפלאות המטבח הגלילי. גליל EAT מציע מגוון רכב של פעילות המבוססת על חוויות אותנטיות מקומיות, והיום היא המובילה בצפון בכל הקשור לתיירות קולינרית. הפעילות כוללת סדנאות בישול גלילי, אירוח ביתי, וסיורים קולינריים. בסדנת בישול, נכנסים לבית של משפחה מארחת ולומדים לבשל את האוכל הגלילי המסורתי, יושבים סביב השולחן ואוכלים יחד את כל התבשילים.

לחשוף את נפלאות הגליל לקהלים נוספים, במיוחד לאלו שהכשרות חשובה להם
יהודה זיידמן מנכ"ל כשרות צהר: "אנחנו מעניקים לעוד ועוד מסעדות, מלונות, מוסדות קולינריים בארץ תעודת פיקוח בהשגחת ארגון צהר וזוכים לאמון מהציבור ומהמסעדנים. באמצעות גליל EAT אנחנו שואפים לחשוף את נפלאות הגליל לקהלים נוספים, במיוחד לאלו שהכשרות חשובה להם".

המטבח החדש של גליל EAT
כשרות: פיקוח צהר
טלפון: 055-8810727
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>