חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: הפיצה 'הבשרית' של מוצ'ה ורידיפיין מיט, המסעדה החדשה של שף יהודה עמר, השווארמה החדשה בקפריסין והברביקיו של ריזורט דן אכדיה בהרצליה

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

פופ אפ הקיץ של מוצ'ה פיצה ורידיפיין מיט עם הפיצה "הבשרית" שכבשה את הרשת.
מסעדת Surfside – סארף סייד החדשה במלון שרתון ת"א בניצוח של השף יהודה עמר.
השווארמה החדשה והכשרה של ארז עינב בקפריסין.
ועל הברביקיו השווה של ימי חמישי בריזורט דן אכדיה בהרצליה.

האזנה נעימה!

לעוד עידכונים וחדשות מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close