חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: הסניף המיתוגלי של לנדוור שהפך לכשר, יריד האיכרים בראש פינה ופסטיבל "תל אביב גרוב"

בראנצ' שישי בגרקו הכשרה (צילום אנטולי מיכאלו)

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

האזנה נעימה

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close