בראנצ' שישי בגרקו הכשרה (צילום אנטולי מיכאלו)
הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס. יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.
והפעם בתכנית:
- הסניף המיתולגי של לנדוור במתחם התנחה בירושלים שהפך לכשר.
- יריד האיכרים החדש בראש פינה של מסעדת ארץ כנען החדשה והכשרה למהדרין.
- ועל פסטיבל "תל אביב גרוב" והבראנץ' הכשר שיסיים את הפסטיבל.
האזנה נעימה
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>