חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: הבראנצ' החדש בגרקו הכשרה, תפריט הדגים של 02 בענבל, פופ אפ שישי חדש בקוקו רוטיסרי ורשת המאפיות הכשרה מבית בנדיקט

בראנצ' שישי בגרקו הכשרה (צילום אנטולי מיכאלו)

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

האזנה נעימה

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close