בראנצ' שישי בגרקו הכשרה (צילום אנטולי מיכאלו)
הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס. יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.
והפעם בתכנית:
- ברכות למסעדת מנרה שחגגה שנה ולמסעדת ווסט סייד שחוגגת עשור בימים אלו.
- המסעדה היוונית 'גרקו' הכשרה בתל אביב עם בראנצ' שישי חדש.
- תפריט הדגים המיוחד לרגל תשעת הימים במסעדת 02 במלון ענבל.
- פופ אפ שישי חדש בקוקו רוטיסרי ברמת גן.
- 'גוד מורנינג סאנשיין' רשת המאפיות הכשרה מבית בנדיקט.
האזנה נעימה
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>