שאפו
כתובת: טבורה של העיר הלבנה – מלון עלמה, רח׳ יבנה, תל אביב.
כשרות: רבנות מקומית
הקונספט: מסעדת סושי – דגים מודרנית. סושי מגוון בשילובים מקוריים ויצירתיים – מהטובים שאכלנו. הכל הכי טרי ונאה שיש. למאותגרי הסושי (מקווה שרק מעטים מהם פה) – שני סוגי סלטים, פיצה, פסטה או סלמון בתנור. לכולם – פולנטה פצצה.
הכשרות היא כאמור רבנות ת״א. הפנים של המקום: שף גבי עזריאל, צעיר תזזיתי יוצא מסעדת "מסה", וניסן, מנהל המסעדה ויד ימינו. התמחור: תל אביבי.
מעט מהטוב שאכלנו ולא הותרנו ושאסור לכם להחמיץ
סשימי הכי טרי שיש של טונה, סלמון ומוסר; טטאקי טונה עם כדור אורז (זה רק נראה שרימפ ????); טונה אדומה וטוביקו על מצע מדליק ופריך של קריספי רייס; פולנטה עם אספרגוס חלוט, ביצה עלומה, פורטובלו צלוי וקציפת פרמז׳ן. ו-מגוון סושי מעולה, בהם הצטיינו במיוחד רול הסוליקו (טונה במעטפת סלק) ורול הצ׳אנקי סלמון אפוי.
צילום: דתילישס צילום: דתילישס צילום: דתילישס
אז לגמרי שאפו על מסעדה חדשה ומדליקה, עם ווייב תל אביבי עדכני אך לא פלצני, עם סושי פצצתי ועם שף יצירתי. אנחנו – הורדנו את הכובע.