התפריט החדש של 'פופה' (צילום דוד מויאל)
תפריט שכולו מטבח ישראלי
מסעדת 'פופה' מציגה שילוב של רסטו קלאב, שמגיע מניו יורק, דרך עיצוב החלל והתאורה. הוייב, עמדת ה dj המאוכלסת, הבר העצום, המעודכן והעשיר. בשילוב תפריט שכולו מטבח ישראלי על שילוביו הייחודיים. ובימים אלה יצרו השף אביב משה יחד עם השף איתי לוי, שהינו בן טיפוחיו ומשמש השף בפועל של פופה, תפריט חדש המדייק את המטבח הישראלי עם נגיעות ים תיכוניות.
מנות מדויקות המתכתבות עם הוויב של המקום
השניים מוציאים מהמטבח הפתוח, מגוון מנות נפלאות ומדויקות. עשירות בטעמן ובזיקה לעיצוב הגרנדיוזי של פופה, גם מרהיבות בנראות שלהן. אביב ואיתי עובדים בדואט מוצלח, יוצרים את הכל במקום. ללא קיצורי דרך ומחומרי גלם משובחים, תוך הקפדה יתרה ובדיקה מקדימה של כל חומר גלם שנכנס למטבח המסעדה. והאוכל בהתאם- יצירתי ומלא טעם. התפריט בנוי ממנות לחלוקה, עיקריות וקינוחים מצויינים לצד קוקטיילים יצירתיים.
מנות מהתפריט החדש
טאקו שוק טלה – בשר טלה מעושן 12 שעות, ויניגרט שיפקה, איולי אורפא, סלטון של בישבש ועשבים, דמיגלאס 82 ₪. סשימי טונה אדומה– גספאצו עגבניות ובלוגה, סשימי טונה אדומה, קוביות מנגו מרעננות, בוטנים מלוחים, ויניגרט עשבים קצוצים, צ’יפס אורגנו 72 ₪. סאן ג׳ק– ארטישוק ירושלמי קוקי סאן ג’ק סטייל, וישיסואז, קרמבל, כמהין, קוויאר בצל ירוק 54 ₪. סשימי בופוט – פרוסות סלמון, ויניגרט בופוט, איולי קארי, בוטנים מלוחים, שומשום וואסבי ועלים ארומטיים 68 ₪. טרטר טונה – קסטן, מטבוחה, קרם סקורדיליה, רוטב שמיר שקדים, ביצה חצי קשה, צ'יפס ארטישוק ירושלמי, זילופי טחינה ולימון 74 ₪. סשימי דג לבן – "יוגורט" ,ענבים בג'וספר ,ויניגרט שיפקה וחלה שרופה. 74 ₪. טורטליני בשר ראש – יוגורט סחוג, ווינגרט סלסת עגבניות ושיפקה, קרם חציל מעושן מתקתק וסלט מנגולד מרוקאי. 68 ₪. קבב לוקוס – סירות בייבי זוקיני במילוי קבב לוקוס, רוטב לימונים ודבש, יוגורט וסלטון עשבים. 74 ₪. בר ים – פפרדלה, שום, שמן זית, צ'ילי, "חמאת" ארטישוק וזרעי עגבנייה 148 ₪.
תפריט קינוחים טעים ומגוון
ברולה קאריבי – קרם ברולה למון גראס, סלט אננס טרי, שטרוייזל שקדים וגלידת מנגו ג'ינג'ר 60 ₪. טרופיקנה – קרם מנגו ושוקולד לבן, ספוג וניל, מרק טרופי וסורבה קוקוס 65 ₪. – Choco-Dice מוס שוקולד, קרם נוגט, מוגש על מצע של קרמל מלוח, קראמבל שקדים, טראפלס שוקולד ואגוזי לוז 64 ₪. הבית של פיסטוק – גנאש פיסטוק ושוקולד לבן, נמלקה ופרלינה פיסטוק, מוגש על סבלה מלוח עם קולי פטל וגלידת פיסטוק 69 ₪.
קוקטיילים מושקעים ואווירה מחשמלת
בבר של 'פופה' מוגשים קוקטיילים מושקעים, ממותגי אלכוהול איכותיים שעוברים השריות עם מגוון של עשבי תיבול, פרחי בר ועוד מרכיבים, המשתלבים בהרמונית טעמים ונראות עם המנות. את העמדה מאיישים מידי ערב dj"s מהשורה הראשונה ביניהם אסף הרטל, קובי סקה, blaze, danico ועוד.
מסעדת '"פופה"
כשרות: רבנות תל אביב
כתובת: דה פיג'וטו 22 , תל אביב יפו
שעות פעילות: ראשון-חמישי 19.00-02.00 | שבת – 21.30 עד אחרון הלקוחות
טלפון: 077-2302777
להזמנת מקום: <לחצו כאן>
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>