וייסברג זה שווארמה (צילום אסף קלרה)
פיתה, בשר, געגוע
כמעט חמישה חודשים של הפוגת מלחמה כואבת הסתיימו, והריח הממכר של הבשר (והשומן) שב לאוויר הרעב של מתחם שרונה בתל אביב.
ארז קומרובסקי התגעגע – באלאדי שיק שלו אמנם עובדת כבר במלוא הכוח במתחם שרונה בתל אביב, אבל הקסם שפיזרה האחות הקטנה והשובבה שלה מהחלל הצמוד בכל זאת היה חסר. עכשיו, אחרי כמעט חמישה חודשים של הפוגת מלחמה כפויה וכואבת, שווארמה וייסברג חוזרת, והקסם איתה. הקסם, וריח הבשר.

"וואי וואי וואי בריבוע"
"הגיע הזמן, סוף סוף", מברך קומרובסקי, "היה לנו נורא קשה לפתוח מחדש בעיקר בגלל כוח האדם החסר. אנשי צוות רבים שלנו גויסו וחלקם הגדול שירת במשך ארבעה חודשים קשים במילואים. עכשיו, נוכל להחזיר לחיים שלנו, שלהם, ושל כולם, את הכיף הגדול".
הכיף הזה, לצד המילים והגעגוע, הוא התפריט החזק של וייסברג, ממוקד וחד עם ארבע מנות על בסיס השיפוד הענקי שהוא לב המסיבה – עם הבטחה מקומרובסקי לשדרוג השווארמה והבאתה לשיאים חדשים, "וואי וואי וואי בריבוע", כהגדרתו – תוספת אחת הכרחית ו-ויטרינת סלטים צבעונית שקיבלה טאץ' חורפי מחמם לב, ובטן.

מה יש בתפריט?
במקום יש סביח (פיתה כורכום, ביצה קשה, שלושה סוגי חציל, טחינה לבנה ועמבה, 32 שקלים).
שווארמה בפיתת כורכום (עם טחינה, סחוג, בצל-סומק, ירק וצ'יפס "מתנפח" שהוא הומאז' לאותן מזללות מיתולוגיות בשוק בצלאל, 51 שקלים).
צלחת שווארמה רחבה (72 שקלים).
סלט שווארמה גדול (עם עגבניות, זיתים, מלפפון, קולורבי, בצל סגול וירק, 67 שקלים)
וגם מנת צד של צ'יפס (15 שקלים) כמובן.

שווארמה זה ממכר
ארז קומרובסקי: "את הזמן הממושך שעבר מאז הסגירה ניצלנו כדי לבדוק ולשפר את עצמנו עוד ועוד, והפתיחה המחודשת של 'וייסברג' מסמלת נירמול קטן נוסף של החיים עכשיו. שווארמה זה ממכר הרי, וגם אני התגעגעתי עמוקות לריח שלה, לטיגון של הצ'יפס ולכיף הגדול של בניית הפיתות. בשבילי, עכשיו, זה הריח הכי נכון של החורף, ומה שיחזיר את הבאלאדי שיק להיות שוב שלם".

קראו גם>> סקירה: המזנון הכשר של איל שני בניו – יורק
שווארמה וייסברג
כתובת: מנחם בגין 121, מגדל עזריאלי שרונה (קומה 1, כניסה גם ממתחם שרונה), תל אביב
כשרות: מרבנות מקומית
טלפון להזמנות: 072-3305730