קרפצ'יו מוח, רוגלעך טלה ובהרט או מאפה ארמני בריסקט ונענע. הם חלק קטן ממה שמציעים ב-N19, מתחם קולינרי ייחודי שנפתח בימים אלה באשדוד ומציע בשר ממשק מקומי בגידול מיוחד, מוצרי מעדנייה ביתיים ומגוון מאפים לאפייה בבית או אכילה במקום.
ההתחלה: שדה עוזיהו
מתחם N19 מתחיל למעשה במושב שדה עוזיהו, שם נמצא משק N19. משק רחב ידיים לגידול בקר בצורה בטוחה, הומנית ובעלת קיימא סביבתית באמצעות הטכנולוגיה והמשאבים העדכניים ביותר, וזאת מתוך אהבה למקצוע ורצון לגדלבקר בתנאים הנכונים לבעלי חיים ושמירה על הסביבה.
המשק מגדל זני מסוג אנגוס, הולשטיין, סימנטל, לימוזין, הרפורד, ושארולה, והחל משנת 2020 נוצר חיבור מצליח של המשק עם איש הקולינריה אבי טברי מה שהפך את משק 19N ליחיד בארץ שמתמקד ומתמחה בטיפוח זני בקר וואגיו אוסטרלי בשיטה יפנית מסורתית של הענקת חיים שלווים ללא סטרס לבקר ע"י השמעת מוזיקה נעימה, מה שמבטיח חיי נוחות ורווחה לבקר.
הישר מהמשק מגיע הבשר האיכותי לקצביית N19 וכך לצוות יש יכולת להשפיע על כל שלב בתהליך – מבחירת הבקר המשובח ביותר וכלה בקיצוב נקי ומקצועי, יישון בשיטת DRY AGING ועוד.

הקונדיטוריה הבשרית הראשונה בישראל
עוד במתחם נמצאת קונדיטוריית הבשרים הראשונה בישראל- קונדיטוריה שמציעה גרסאות בשריות לקינוחים ומאפים בשילוב בשר איכותי של N19, והכל לאפייה בבית. בתפריט אפשר למצוא חלת אסאדו עגלה ומנגולד, סוכריית כבד מולארד ושאלוט, סיגר לחי עגל, עוגת פרנה שקדי עגל, מאפה עופיון טורקי, מאפה ארמני בריסקט ונענע, אורפה שקדי עגל, , חלית עופיון אלג'ירי, קובה דמשק, רוגלעך טלה ובהרט, סיגר עופיון טנזיה ועוד.

מעדנייה ומתחם סדנאות
המעדנייה מציעה מגוון רחב של ממרחים, רטבים, דליקטסים ומוצרים מקצרי תהליכי בישול בהכנה עצמית כמו קונפי שום או בצל, שזיפים כבושים, לימונים כבושים במגוון סגנונות, סוגי טחינה שונים, תבלינים טהורים טחונים / שלמים / תערובות בייצור עצמי ועוד.
בקומה העליונה במתחם ממוקם מטבח סדנאות ובו יתקיימו סדנאות בשר, בישול חווייתי בהנחיית שפים מקצועיים. במקום ניתן לקיים גם אירועי בוטיק פרטיים.
איפה: N19 – קצבייה וקונדיטוריית בשרים
כתובת: הבנאים 2, אשדוד
שעות פתיחה: ימים א'-ה' 9:00-20:00 יום ו' 9:00-16:00
כשרות: רבנות מקומית
מספר טלפון להזמנות בוואטסאפ : 0532004119
לעוד עידכונים וחדשות מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם.