המטבח הכשר של עזרא קדם (צילום אילן נחום)
הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס. יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.
והפעם בתכנית:
- סטודיו ארקדיה של השף עזרא קדם, מאבות המטבח הישראלי – הופך לכשר.
- אהבתם את פסטיבל המרקים של מלון ענבל בחורף? אז תבואו בקיץ לפסטיבל הטאבון בחצר.
- הבראנץ' והמרקט חוזרים ל DNA – מידי יום שישי שוק אוכל ובראנץ' באווירת חו"ל במרכז תל אביב.
- קונטנטו – הבר הכשר החדש בלוקיישן הכי שווה בת"א.
- והאם שיטת תמחור "הטיפים" למלצרים נכונה. אלי ביתאן מגן בחירוף נפש על המלצרים.
>> קראו גם: הטעמים של קפה לנדוור שאתם חייבים להכיר
האזנה נעימה
>> קראו גם: אוהבים לבשל? חולמים להגשים חלום קולינרי? כנסו להגשמת החלום!
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>