חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: עזרא קדם מבשל כשר, פסטיבל הטאבון במלון ענבל, הבראנץ' הכשר של עומר מילר ב DNA וקונטנטו – הבר הכשר החדש בלוקיישן הכי שווה בת"א

המטבח הכשר של עזרא קדם (צילום אילן נחום)

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

  • סטודיו ארקדיה של השף עזרא קדם, מאבות המטבח הישראלי – הופך לכשר.
  • אהבתם את פסטיבל המרקים של מלון ענבל בחורף? אז תבואו בקיץ לפסטיבל הטאבון בחצר.
  • הבראנץ' והמרקט חוזרים ל DNA – מידי יום שישי שוק אוכל ובראנץ' באווירת חו"ל במרכז תל אביב.
  • קונטנטו – הבר הכשר החדש בלוקיישן הכי שווה בת"א.
  • והאם שיטת תמחור "הטיפים" למלצרים נכונה. אלי ביתאן מגן בחירוף נפש על המלצרים.

>> קראו גם: הטעמים של קפה לנדוור שאתם חייבים להכיר

האזנה נעימה

 

>> קראו גם: אוהבים לבשל? חולמים להגשים חלום קולינרי? כנסו להגשמת החלום! 

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close