הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס. יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.
והפעם בתכנית:
- פרסום ראשון – לראשונה בארץ, סניף המזנון של איל שני ברמת החיל הופך לכשר.
- בשורה לטסים לחו"ל: רשת מוזס פותחת מסעדת בורגר-בר כשרה למהדרין בנתב"ג.
- חודש המטבח הישראלי בחסות אמריקן אקספרס – שנה שלישית עם מגוון אירועים כשרים.
- ופינה חדשה – המלצה על מסעדה וותיקה, והפעם: מסעדות חנן מרגילן ופינוקי האוכל של הכרמל.
האזנה נעימה
קראו גם >> השווארמה 'וייסברג' של ארז קומרובסקי חוזרת
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>