חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: דבורה של איל שני חוזרת לפעילות, הסושי החדש של שף יהודה עמר במלון שרתון תל אביב ותפריט הטוסטים של לנדוור שחורך את הרשת

דבורה של אייל שני (צילום אריאל עפרון)

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

  • לאחר שהיתה סגורה מתחילת המלחמה, איל שני חוזר לסווריס במסעדת 'דבורה' התל אביבית.
  • יהודה עמר שף מלון שרתון תל אביב עם תפריט סושי חדש דנדש בבר הלובי של המלון.
  • ותפריט הטוסטים החדש של רשת לנדוור שחורך את הרשת.

האזנה נעימה

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Join the Conversation

  1. מנדי לא נותן לדבר. רוצים לשמוע עוד חדשות שקשורות לאוכל. מאזין אדוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close