חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: 'גרקו' הכשרה, המציגים הכשרים בפסטיבל הבורקס הראשון בישראל – ומה הכללים שקובעים מה היא מסעדה מומלצת

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

  • מהפכת הכשרות ברשת 'גרקו' היוונית ועל הבשורה עם המסעדה החדשה והכשרה בתל אביב.
  • כל הפרטים על פסטיבל הבורקס של משלוחה בשוק הנמל תל אביב – ורשימת המציגים הכשרים.
  • ומה המדד שאיתו תדעו להגדיר מה היא מסעדה איכותית ומומלצת.

האזנה נעימה

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close