חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: הדרוזית הכשרה בג'וליס, שנה תשיעית למרקים במלון ענבל, הלוקיישן החדש של 'סלון יווני' ועוד

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

  • מסעדת 'נור' בג'וליס פותחת את שעריה לקהל הרחב והפעם עם כשרות.
  • שף גיא פרץ עם לוקיישן חדש דנדש למסעדת 'סלון יווני' והפעם בכשרות הרבנות.
  • תכינו את הכפות – שנה תשיעית למיזם המרקים של מלון ענבל בירושלים.
  • ודיון סוער על תופעת 'ההנחה' לחיילים – בעלת עסק זועקת "זו הפרנסה שלנו".

האזנה נעימה

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Join the Conversation

  1. תודה עם "הפינה" היפה. הייתם חסרים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close