חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: איפה הפסטה הכי טעימה בירושלים?, 'לודה' בית קפה חברתי בלוד ועל גלידה שמשנה את חוקי המשחק (והבריאות)

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

לרגל יום הפסטה הבין לאומי, קצת היסטוריה על הפסטה והמלצה חמה על מסעדה איטלקית בירושלים שעושה את הפסטה הכי טעימה בארץ.
מה גרם להילה סוויל לפתוח בית קפה 'חברתי' בלוד?
והצצה על גלידת גן עדן – GANEDEN , הגלידה הבריאה שהולכת לשנות את חוקי הגלידה בארץ ובעולם.

האזנה נעימה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close