חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: על המישלן הכשר בברצלונה, פעילות הקיץ של נספרסו, פתיחת מריפוסה הכשרה והמסעדות החלביות המומלצות בירולשים

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

כל הפרטים על מסעדת המישלן בברצלונה שפותחת את שעריה לשומרי הכשרות.
על פעילות הקיץ המגניבה של נספרסו (למיקומים ותאריכים של הפעילות <<לחצו כאן>>)
עדכון תאריך לפתיחה הכשרה של מסעדת מריפוסה.
ולקראת תשעת הימים, המלצות על חלביות נהדרות בירושלים.

האזנה נעימה


לעוד עידכונים וחדשות מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close