חדשות האוכל הכשר – הפרעסער’ס: על המישלן הכשר בברצלונה, פעילות הקיץ של נספרסו, פתיחת מריפוסה הכשרה והמסעדות החלביות המומלצות בירולשים

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער’ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

כל הפרטים על מסעדת המישלן בברצלונה שפותחת את שעריה לשומרי הכשרות.
על פעילות הקיץ המגניבה של נספרסו (למיקומים ותאריכים של הפעילות <<לחצו כאן>>)
עדכון תאריך לפתיחה הכשרה של מסעדת מריפוסה.
ולקראת תשעת הימים, המלצות על חלביות נהדרות בירושלים.

האזנה נעימה


לעוד עידכונים וחדשות מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם.

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close