חדשות האוכל הכשר – הפרעסער'ס: המסעדה של מפורסמי תל אביב שהופכת לכשרה, פסטיבל היין הלבן בהרצליה, מסיבת הקיץ של דתילישס והקבב מהבשר החדש רידיפיין מיט

הפינה הכי טעימה ברדיו. הפרעסער'ס – חדשות האוכל הכשר של דתילישס יוסי אטינגר ואלי הלמן מתארחים בתכניתם של העיתונאים אלי ביתאן ומענדי גרוזמן ברדיו כאן מורשת כל יום שלישי.

והפעם בתכנית:

המסעדה של מפורסמי תל אביב פופה הופכת לכשרה בניצוחו של השף אהוב אביב משה.
היום ומחר פסטיבל היין הלבן במרינה הרצליה.
הפתעות נוספות במסיבת הקיץ של דתילישס.
והאם הקבב העשוי מ "הבשר החדש" של רידיפיין מיט היה טעים לנו?

האזנה נעימה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close