החל מהיום, יום ראשון ה – 4.12.2022 יחלו במסעדת השף 'מיט קיטשן' – Meat Kitchen בנמל תל אביב, סידורי כשרות מיוחדים למקפידים על כשרות חלק ומהדרין. תעודת הכשרות תישאר במתכונתה הנוכחית, בכשרות המועצה המקומית תל אביב יפו, השינוי יהיה בחומרי הגלם שיהפכו למהדרין.
הידור ושדרוג כשרות
קובי מפן הבעלים של מסעדת 'מיט קיטשן' בנמל ת"א מסביר את סידורי הכשרות החדשים: "המסעדה עצמה נשארת עם תעודת כשרות רגילה של המועצה הדתית תל אביב. אך כל הבשרים במסעדה יהיו חלק 'בית יוסף'. כמו כן, כל הירקות והפירות יהיו שמיטה לחומרה וירק גוש קטיף. עופות ודגים יהיו בכשרות מהדרין, רק מוצרי האווז ישארו בכשרות רגילה."
מסעדת מיט קיטשן – Meat Kitchen
המסעדה ממוקמת בקצה נמל ת״א (מיקומה של מסעדת דרבי בר ז״ל), בקו ראשון לים. חלל המסעדה עצום, אך מחולק לאזורים שונים כדי שמאות הסועדים שמכילה המסעדה לא יעיקו אחד על זולתו. עיצוב המסעדה מתכתב היטב עם הנמל ומשלב הרבה עץ ומוטיבים של ים. התפריט מכובד ועושה כבוד לבשר האיכותי המיושן במקום.
כשרות: רבנות תל אביב – שמיטה לחומרה, חלק מהדרין
כתובת: יוסף יקותיאלי 4, האנגר 27, נמל ת”א
טלפון: 03-5364755
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>