גילי מירילאשוילי התארגנה על חברות וחברים וטובים, אשראי עם מסגרת כפולה, ויצאה לדגום את המסעדה החדשה של שף דימה. מסעדת קומראן התל אביבית – המסעדה הכשרה והכה מדוברת.
מוזמנים להצטרף לסקירה "בהרצה":
עיצוב יוקרתי קסום
אודה ולא אבוש, אני מעריצה מושבעת של דימה. וברגע ששמעתי שהאדון פותח מסעדה, ישר עשיתי 2 טלפונים, למסעדה לשריין מקום ולבנק להגדלת המסגרת. ראשית, אני חייבת לתת דגש על עיצוב המקום! (גם אתם חוטאים בזה?) פייר? הוקסמתי. מקום בעיצוב מטורף שברגע שנכנסתי אליו הבנתי שלא מספיק המסגרת שקיבלתי מהבנק ואני חייבת למשכן גם את הרכב.
ברגע הכניסה קיבלנו שאט ערק אשכוליות בשביל להזכיר לי את הגנים הפולנים ולפתוח לי את הצ׳אקרות. שנדלג למנות?
הראשונות -איזו התחלה כיפית, אמאלה!
תמיד חלמתי לאכול אוכל טוב במסעדה אקסקלוסיבית עם עיצוב של ימי הביניים לצלילי שרית חדד, טוב נו לא חלמתי אבל לפחות הרגשתי בחלום. קוקורוזה -מנה שהיא מאסט האב על טהרת התירס, קרם תירס עם פופקורן מקורמל,שדווקא אני שלא אוהבת עצם זר במנה שלי כגון פופקורן, התענגתי על המנה הכל כך מדויקת וטעימה הזו. 10/10
סשימי דגים
אוי, אוי טעטע תודה על כל הטוב בעולמך, מרוב הטריות הרגשתי שהדגים היום בבוקר עשו בטן גב בכינרת, לא טעמתי טריות כזו! לאוהבי דגים נאים -10/10
סביצ׳ה טונה אדומה
קוביות טונה אדומה עם יוגורט עירית וסלט קצוץ דק של מלפפון, היה חסר לי ביס הפחממה אבל רמת הדיוק של המנה היא מצמררת. 10/10
הפולניה שלא קיבלה שאטים
כמו שראיתם, הראשונות שיחקו אותה ובאמת הצטערתי שלא לקחתי רק ראשונות, כי הן היו להיט !! באמת, שאפו. טעמנו את כל הקוקטיילים בתפריט כי לא סתם אומרים משנכנס אדר מרבים בשתיה ורש"י מוסיף אם את פולניה תנסי להוציא גם שאטים חינם. שאטים לא היו, אבל כל קוקטייל, בצבע!
שנעבור לעיקריות?
על העיקרית הראשונה אני חייבת לשים דגש, היא הוגשה לנו עם הראשונות אז הכנסתי אותה לקטגוריית הראשונות. פפירוסה חלויאת באריסה וסילאן – הפייבוריט שלי להערב ומנה שאחזור בשבילה קל!
עלה סיגר ממולא שקדי עגל נימוחים, תקשיבו שזה ביס שמקבלים במחלקת VIP בגן עדן, אחרת אין לי הסבר. בבקשה תזמינו את זה אם אתם שם, גם אם אתם לא מאוהדי שקדי עגל. 191919/10
פסטה אירון סטייק
המנה הכי פחות מוצלחת בתפריט לדעתי, לא התחבר לי והפסטה לא הייתה מוצלחת, אני הייתי מגישה את המנה שונה לחלוטין, אבל מי אני בכלל. ציון -5/10
ראמפ סטייק
המלצרית טענה שזה שייטל אך עם ניסיוני הדל חוששת ששייטל זה לא, מנה טעימה כי אם היו טובות ממנה ,ולא היה לה את המזל של אסתר המלכה, והאחשוורושית לא בחרה בה. חושבת שלא כדאי לבוא למסעדה הזו בשביל הבשר. ציון – 6/10
לוקוס מפורק על חלה
חוץ מקוביות הלוקוס שאם הייתי שופטת רק על פיהן, הייתי אומרת הביס המושלם של 2022, אך המנה הכוללת, פשוט לא.. לא.. חבל על הכסף, חמצמץ בצורה פחות זורמת, 3/10
קינוחים לא מתוקים – כמו שצריך
הקינוחים – את האמת כאן קצת איבדתי את זה ופשוט אמרתי למלצרית שתבחר לי 2 מהקינוחים שיש לה להציע, אחת עם קורנפלקס והלוטוס והשניה על טהרת השוקולד.
(זה מהרגע שרציתי עוד קוקטייל אבל נזכרתי שיש לי להגיע לבאר שבע ואם לזכור את שמות הקינוחים אינני יכולה אז קל וחומר להתניע את הרכב לכיוון באר שבע, קל עם עוד קוקטייל הייתי מגיעה למעלות תרחישא) אני פחות אוהבת קינוחי שוקולד אבל הקינוחים היו טעימים ומיוחדים ולא מתוקים מדי מה שאני ממש אוהבת ציון: 7/10
הרצה מוצלחת למקום מבטיח
בקיצור ידידיי, מסעדה חדשה כשרה בהרצה עם שף שהוא גם אדם מדהים כישרוני ויצירתי, כיף שיש קולינריה כזו בישראל, שהיא גם כשרה וגם חוויה אסתטית לעין ולבטן. (המחירים לא זולים, אך הפרודוקטים בהחלט מצדיקים)
איפה: קומראן , הארבעה 21 קומה שנייה , תל אביב יפו
כשרות: רבנות תל אביב