אדל ביסטרו – בר יין – הכשרה החדשה בנתניה (צילום דוד מויאל)
בשורה קולינרית לעיר נתניה – יוקרה אירופאית עם טוויסט ישראלי
קבוצת המלונאים האירופאית של מלונות היוקרה “לקזו’רי ריזדנס” (אשר בבעלותה מלונות 5 כוכבים באירופה) החליטה לפתוח את מלון Seanrgy, בישראל, ולצידו את מסעדת Adele – ביסטרו בר יין, במטרה לשנות את התפיסה על נתניה ולהביא בשורה קולינרית לעיר – יוקרה אירופאית עם טוויסט ישראלי. בAdele מוגש מטבח עדכני ים תיכוני, לצד בר יין עם יינות משובחים, בוייב אירופאי- אלגנטי אך בועט.
הקבוצה לא החזיקה עד היום במלונות בישראל, אך מצאה לנכון להתחיל פעילות דווקא בשנת מלחמה ממקום של ציונות.

תפריט הנשען על עונתיות ים תיכונית, יוקרה אירופאית וטוויסט ישראלי
השף רועי דורי, שהיה השף של פרא, ועבד ב 28L, משייה ותמנע, שנבחר להוביל את Adele, יצר מטבח המבוסס על אדמה וים המשלב את הידע והניסיון שצבר, בתפריט מדויק של מנות המיועדות לחלוקה. התפריט נבנה בדגש על פשטות, שנותנת לחומרי הגלם ולחיבורים ביניהם לדבר וזאת עם קריצה למסעדת האם Adele שבמלון קינגס קורט המפואר בפראג.

מראה ייחודי, שקט, נעים, קלאסי ומודרני בו זמנית
Adele מעוצבת בצבעים חמים ועדינים הלוקחים את השראתם ממצוקי החול של חוף הים הסמוך, לצד צבעים עזים יותר המשלימים את החיבור אל העיר – כל אלה יוצרים מראה ייחודי, שקט, נעים, קלאסי ומודרני בו זמנית. חלל הישיבה הנעים בפנים צופה אל הים המקיף את המלון, הבר הגדול צופה אל המטבח הפתוח בו נעשה הקסם של Adele, ואל רחבת הדק מחוץ למלון עליה פינות ישיבה מפנקות לבילוי ערב נעים. לצד הבר מוצבת ספריית היין הגדולה של Adele אותה אצר עומרי יצחק.

תפריט חכם של תשוקה וידע קולינרי משובח
התפריט מחולק לשלושה חלקים, עם פתיחה של מנות קרות. של: סלט חורף – פומלה, רוקט, צ’ילי, ויניגרט לימון שרוף, שומר, זיתי טאסוס וג’עלה. | סלט עלים והדרים- חסות הידרופוניות, אנדיב, ויניגרט הדרים, פילטים הדרים, אגוזי לוז ופקורינו. | ירוקים וסקורדליה – מלפפון, שעועית רחבה, זוקיני חרוך, סקורדליה ושקדים קלויים. | קרודו דג ובצלים – דג נא, סלסה בצל שרוף, יוגורט, שמן בצל ירוק, כוסברה. | טרטר דג והדרים – טרטר דג, הדרים, זיתי טאסוס, שמן זעתר ופיסטוק קלוי. | דג בכבישה עדינה – בצל כבוש בסומאק, צ’ילי.

החלק השני של התפריט מורכב ממנות המוכנות ב’טאבון’: פוקאצ’ה – חמאה, סלסת עגבניות ופלפל חריף. | גזרים צבעוניים – גזרים צלויים בתבלינים, קרם פרש, שמן פפריקה וטוויל גזר. | פיצה תפ”א מדורה – רוטב פקורינו, תפו”א מדורה , מוצרלה , גרידת לימון ורוקט. | פיצה אנשובי וזיתים- רוטב עגבניות, מוצרלה, אנשובי, זית קלמטה, פלפל חריף. | שיפוד פורל ורוד- שומר צלוי בתפוזי, פונזו הדרים וגרידת תפוז.

והחלק השלישי של התפריט, עם מנות חמות: פסטה דג מפורק– מלפטי, דג מפורק, ציר דגים, שומר צלוי, קראמבל טאסוס ופטרוזיליה. | פסטה לימונה- פסטה פיצ’י, חמאת לימון, שום, יין לבן, פקורינו , קראמבל לחם. | פילה מוסר- תבשיל מנגולד, קציפת שורש סלרי ושמן ירוק. | שאוורמה דג ויוגורט חם- רוטב יוגורט חם, עלי טעם, בצל כבוש, טוויל סומק, חמאה חומה.
וכמובן קינוחים מהקונדיטוריה של Adele עוגת גבינה באסקית ; טירמיסו ; טארט לימון ומרנג; מוס שוקולד.

בראנץ’ חלומי ומפנק בבקרים
פריט היין שלAdele נבחר בקפידה על ידי הסומלייה עמרי יצחק, היינות נאספו מיקבים קטנים ואיכותיים ברחבי הארץ ויש היצע גדול של יין בכוסות שמותאמות במיוחד למנות המסעדה. את תפריט היין מגיש בהתאמה למנות, הסומיילה דור רזניק.
בבקרים מוגש ב Adele, בראנץ’ עשיר, הכולל מנות בראנץ’ מפנקות ומאפים טריים הנאפים במקום.

ADELE – אדל ביסטרו ובר יין
כשרות: רבנות מקומית
כתובת: מלון סינרג’י – גד מכנס 14, נתניה
שעות פתיחה: ראשון-חמישי: בוקר 07.30-13.00 ערב: 18.00-23.30 | שישי 07.30-14.00
טלפון: 09-7449900
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>