היורש הוויראלי של "טוסט אבוקדו": כך תכינו טוסט ריקוטה

לפני לא הרבה זמן, טוסט אבוקדו היה אחד המאכלים הכי ויראליים ברשת, סרטונים, מתכונים, האשטאגים ועוד – אבל עכשיו הגיע המחליף שלו, ואם לשפוט לפי מה שקורה בטיקטוק בחודשים האחרונים, הוא לא פחות טוב. אנחנו מדברים על לא אחר מאשר ה"טוסט ריקוטה" – המנה שמשגעת את הרשת בתקופה האחרונה. איך מכינים? מיד נגיע לזה

במקום הגרסה עם האבוקדו שזכתה לפופולריות רבה בין השאר בזכות רשת אינסטגרם (אחרי הכל זה מצטלם מדהים, וכולנו אוהבים אוכל שמצטלם מדהים) אבל גם לא תמיד היה זמין לצרכנים בשל מחירו היקר של הפרי האהוב או עונות השנה – הבליח לחיינו בחודשים האחרונים ה"טוסט ריקוטה" – והוא פשוט וקל להכנה בדיוק כמו שהוא נשמע.

טוסט ריקוטה בגרסה המתוקה, עם תאנים ודבש (צילום: moshkoviktor / freepik)

ה"טוסט ריקוטה" זכה לאלפי סרטונים ברשת החברתית טיקטוק, כבש את הידוענים והמשתמשים הצעירים כאחד וצבר מיליוני צפיות. אין קאצ', זה מאוד פשוט – במקום אבוקדו, הפעם משתמשים – כפשוטו, בגבינת ריקוטה.

איך מכינים טוסט ריקוטה?

מכינים צנים (טוסט) מפרוסת לחם – בעדיפות למחמצת שמצטלמת טוב יותר
מערבבים גבינת ריקוטה במזלג ומורחים על הצנים
מכאן, ניתן לקחת את המנה לשני כיוונים: המתוק או המלוח
בגרסה המלוחה:
מניחים מעל לצנים עלים ירוקים, עגבניות שרי שטיגנתם קלות בתבלון המועדף עליכם – וזה מוכן (אפשר להוסיף גם פלפל, ושלל תוספות שבא לכם, ובלבד שיצטלם טוב).
בגרסה המתוקה:
מניחים מעל לצנים פרי או תוספת מתוקה שבא לכם – זה יכול תות, ריבת תאנים, שזיפים ועוד – ומעליהם מזלפים דבש או סילאן לקישוט.

אפשר להוסיף גם עלי נענע ואגוזים, אפילו מומלץ (צילום: z-vica / freepik)

בא לכם להתפרע? הנה כמה שילובים שהאתר hunker.com ממליץ לנסות:

ויניגרט בלסמי, תותים פרוסים ובזיליקום
ריבת תאנים וטימין טרי
סירופ מייפל, בננות פרוסות ואגוזים
עגבניות חתוכות לקוביות, כוסברה ומיץ ליים
אבקת שום, שמן זית ופתיתי פלפל אדום
סלמון מעושן, מיץ לימון וצלפים

ניסיתם? יצא טוב? תייגו אותנו בסטורי @datilishes וספרו לנו בתגובות 🙂

טוסט ריקוטה עם אגס ודבש (צילום: izofatova / freepik)
@zaynab_issa

Check out Barilla’s Creamy Genovese Pesto to elevate every meal & try to #PestoThePan yourself #ricottatoast

♬ Sunny Day – Ted Fresco
Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close