פסטיבל הטאבון בחצר של מלון ענבל (צילום איתמר גינזבורג)
אהבתם את פסטיבל המרקים בחורף? אז תבואו בקיץ לפסטיבל הטאבון בחצר 🌞
החבר'ה במלון ענבל פותחים את עונת הקיץ עם הפסטיבל הכי מנחם שיש. חגיגה קולינרית של עולם המאפים הירושלמים, בטעם נוסטלגיה, שיצר שף מלון ענבל – כפיר חדד, בטאבון שבחצר הירושלמית במלון. המאפים המלאים בכל טוב, מלווים בסלטי פתיחה רעננים שקשה לעמוד בפניהם.
קראו גם>> הטעמים של קפה לנדוור שאתם חייבים להכיר
הפסטיבל מתקיים בימים ראשון – חמישי
בין השעות: 18:00-21:30
מחיר: 127 ₪ לסועד (תוספות ללא הגבלה)
כשרות: רבנות ירושלים
מיקום: החצר הירושלמית – מלון ענבל, רחוב ז'בוטינסקי 3, ירושלים,
טלפון להזמנות: 02-6756666
רוצים להזמין מקום? לחצו כאן: הזמנת מקום לפטיבל הטאבון בחצר
חנייה חינם על בסיס מקום פנוי
הכניסה בהזמנת מקום מראש בלבד!
מסעדת 02 במלון ענבל בעלת תו מומלץ דתילישס.
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>
תופיעו ותבדקו את מסעדת אל גואצו הבשרית הכשרה המפוארת בנתניה הנמצאת במלון כרמל ומשקיפה על חוף ימה היפה של נתניה והאוכל שם מגוון וטעים מאד ובמחירים סבירים מאד השווים לכל כיס.
אני אוכל שם פעם בשבוע בדרכי לבקר את ילדי ונכדיי והעסקית שם שווה מאד וממליץ בכל פה.