הגרסה הכי טובה שטעמנו: מתכון לסלמון בפסטו וקראסט שקדים

הטענה הרווחת אומרת שקשה מאוד להרוס דג סלמון, אבל האמת? שגם להצטיין בהכנת סלמון זה לא דבר פשוט. המתכון הזה של נירית טיירי לסלמון בפסטו וקראסט שקדים, הוא באמת אחד המצטיינים שטעמנו לסלמון.

סלמון בפסטו וקראסט שקדים

מתכון של נירית טיירי לסלמון בפסטו וקראסט שקדים
מספר מנות 4 מנות
זמן הכנה כולל 20 mins

רכיבים

  • 4 פילה סלמון
  • צרור עשבי תיבול פטרוזיליה, כוסברה
  • 4-5 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 לימון סחוט (אני אוהבת הרבה, אבל זה עניין של טעם)
  • מלח ופלפל שחור
  • 50 גרם שקדים פרוסים דק

הוראות הכנה

  • במעבד מזון / סלייסר קוצצים את כל המצרכים לדג מלבד השקדים – ומורחים על הפילה שכבה אחידה
  • קולים מעט את השקדים במחבת ומפזרים על עשבי התיבול
  • מכניסים לתנור שחומם על 200° לבין 8 ל-12 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים

הערות למתכון

מתאים מאוד עם אורז וירקות בצד
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח מקומי
מתאים ל: דגים, ראשונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות