דלי קרים וישראל אהרוני  משיקים: "הסדרה האסיאתית"

שיתוף פעולה מתוק – ישראל אהרוני ודלי קרים (צילום אסף קארלה)

למביני עניין – 3 טעמי גלידה בהשראת המזרח במהדורה מוגבלת

רשת הגלידה המשפחתית 'דלי קרים' והשף ישראל אהרוני משתפים פעולה למהדורה מוגבלת של טעמים לא שגרתיים בהשראת המטבחים האסיאתיים: קרמל מיסו, סורבה שזיפים עם ג'ינג'ר, וסורבה קוקוס עם קארי ופלפל צ'ילי חריף.

את הסדרה רקחו יחד אהרוני ודלי קרים במטרה להביא ניחוח שונה ומרענן למקררים, וחלק מניסיון של אהרוני לחזור אל השורשים האסיאתיים איתם פרץ אל עולם הקולינריה הישראלי.

שיתוף פעולה מתוק – ישראל אהרוני ודלי קרים (צילום אסף קארלה)

גלידה בהשראה אסייתית

ישראל אהרוני: "הכוון היה לעשות גלידות בהשראה אסייתית באופנים שונים. מפשוט יחסית למורכב ומאתגר. התחלנו עם סורבה שזיפים וג'ינג'ר. שזיף הוא פרי סיני אייקוני והסורבה נעשה משזיפים טריים וג'ינג'ר זה שידוך מצוין. הסורבה קל, רענן וטעם הפרי בולט בו מאד.

קרמל מלוח הוא שידוך פופולארי, רק שכאן, במקום מלח הוספנו מיסו שנותן למליחות עומק מורכב ומעניין.

המעניינת מכולם היא גלידת הקארי. חלב קוקוס הוא הבסיס, עם ג'ינג'ר, למון גראס ואפילו צ'ילי. בעיני זו המעניינת והטעימה מכולם."

שיתוף פעולה מתוק – ישראל אהרוני ודלי קרים (צילום אסף קארלה)

הטעמים החדשים ימכרו לזמן מוגבל בסניפי רשת דלי קרים

מחיר יחידה 40 ₪ (כ-500 גרם), מחיר שלישייה (כל הסדרה) 105 ₪.

מלבד גלידות איכותיות במגוון טעמים קבועים ומתחדשים, רשת דלי קרים מציעה גם פרוזן-יוגורט, יוגורט עם תוספות לבחירה, פרישייק, מילקשייק, וופל בלגי, קרפ צרפתי ועוד מבחר מנות גלידה מיוחדות ומפנקות.

רשת דלי קרים שמה דגש על איכות חומרי הגלם והטריות של המוצרים.
כשרות: הרבנות הראשית לכל התוצרת המסופקת לסניפי הרשת ואף אישור בד"ץ בית יוסף למותג השוק המוסדי.

שעות וימי פעילות הסניפים באתר האינטרנט של הרשת

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close