דיזינגוף סנטר ושף אביב משה בערב קולינרי חד פעמי של מנות גורמה ויין בוטיק

שף משה אביב באירוע Wine & Dine (צילום גיא חמוי)

Wine & Dine: חוויה קולינרית עשירה

מתחם הקניות והבילוי "דיזנגוף סנטר" יערוך את Wine & Dine, ערב קולינרי ייחודי בניצוחו של שף משה אביב, בהפקתה של חברת My Yain.

ביום חמישי ה-29.2.24 תצא לדרך החל מ-18:00 חוויה קולינרית עשירה, במהלכה יוצעו לבחירה 5 מנות שף, שביחד מרכיבות ארוחת טעימות אקסקלוסיבית לצד יינות בוטיק.

קראו גם >> תפריט חורף חדש עתיר טעמים ומסקרן במסעדת 02 הירושלמית

טאטאקי סינטה ופולנטה של תירס טרי בציר יין אדום ושאלוט שיכור (צילום גיא חמוי)

ביסים מושלמים, לצד יינות בוטיק איכותיים

האירוע הגסטרונומי יציע חגיגה של מנות צבעוניות, אלגנטיות וקסומות עם הביסים המושלמים, לצד יינות בוטיק איכותיים. מומחי יינות יהיו אחראים על המלצות wine pairing לכל מנה, וימזגו לבחירת הסועדים יינות מיקבים מובחרים, לכוסות קריסטל  איכותיות – אותן יקבלו במתנה.

ניתן לבחור בין מספר מסלולים אטרקטיביים בתמחור של 5 מנות וכוס יין ב-120 ₪, 5 מנות עם 3 כוסות יין ב-150 ₪, או 5 מנות ו-5 כוסות יין ב-175 ₪ (כשרות: רבנות אור יהודה).

ברולה פאטה כבדים בריבת שרי ואניס וטוסט פלוט (צילום גיא חמוי)

My Yain: שירותי יין לארגונים ולקוחות פרטיים

חברת My Yain הוקמה בשנת 2019 ע"י נתי נעים והיא מעניקה את כלל שירותי היין לארגונים ולקוחות פרטיים: מארזים, סדנאות ופסטיבלים. בשנים האחרונות הופקו מספר פסטיבלים גדולים ע"י החברה בירושלים, תל אביב, קיסריה ועוד. נתי נעים הוא מ"פ במילואים ונמצא בצו 8 מפרוץ המלחמה, אך החל מינואר 2024 חוזר לשקם את העסק שכלל פעילותו הוקפאה.

נתי נעים מחברת My Yain (צילום גיא חמוי)

יום חמישי ה-29.2.24, בין השעות 18:00-23:00, קומת הגלריה בדיזנגוף סנטר

לרכישת כרטיסים << לחצו כאן >>

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close