דאשי – Dashi: היפנית הכשרה והמדוברת בנתניה

דאשי נתניה, יפנית כשרה ומומלצת בנתניה (צילום אסף קרלה)

מסעדת שף יפנית עם פיוז'ן דרום אמריקאי במדרחוב נתניה

בלב המדרחוב השוקק שבנתניה, מבצבץ קסם – מסעדת השף “דאשי”. המזמינה אתכם למסע קולינרי ייחודי שמשלב את המטבח היפני הקלאסי. עם שילובים יצירתיים מרגע ההכנה ועד לרגע ההגשה. כאשר כל זה באווירה קסומה שמשלבת ישיבה בחוץ מול המדרחוב. או בחלל הפנימי המעוצב בסגנון יפני מינימליסטי. המסעדה, בכשרות רבנות נתניה, מנגישה חוויות שף מוקפדות. הכוללות התאמה אישית של יינות מיקב לוריא לכל מנה בתפריט.

דאשי נתניה, יפנית כשרה ומומלצת בנתניה (צילום אסף קרלה)

השף המעורך בעולם הקולינריה היפנית בישראל

השף טומי סושי (תומס בלארדי), דמות אייקונית בעולם הקולינריה היפנית בישראל. מוביל את המטבח של “דאשי”. עם ניסיון של יותר מ-20 שנה בתחום, הוא מביא את דיוקו של המטבח היפני הקלאסי ומוסיף לו יצירתיות עכשווית וחדשנות. טומי, שלמד מגדולי השפים ביפן וזכה לעבוד במסעדות עטורות כוכבי מישלן, מציג תפריט המתמקד בדגים נאים ומציע חוויה מדויקת ויוקרתית לכל ביס.

דאשי נתניה, יפנית כשרה ומומלצת בנתניה (צילום אסף קרלה)

מסע קולינרי שלם בשילוב יקב לוריא

דניאל ורפאל ביטון, האחים שעומדים מאחורי המסעדה, מביאים לידי ביטוי את אהבתם לקולינריה ואת הרצון לחלוק עם הקהל את חזונם.

אחת מהחוויות הייחודיות ב”דאשי” היא האפשרות להזמין את מנות השף שמלוות בהתאמה מדויקת של יינות לכל מנה, מה שהופך את החוויה למסע קולינרי שלם. היינות המגיעים מיקב לוריא, אחד היקבים המובילים בארץ, נבחרים בקפידה על מנת להעשיר את הטעמים של מנות הדגל היפניות ולהפוך כל ארוחה לחוויה בלתי נשכחת.

דאשי נתניה, יפנית כשרה ומומלצת בנתניה (צילום אסף קרלה)

חגיגה של טעמים מחומרי גלם טריים ומשובחים

המומחיות של “דאשי” באה לידי ביטוי במנות הדגל המרשימות, בהן סשימי פריסטייל (170 ש”ח), המשלב 18 יחידות של סלמון, טונה, ילוטייל וטטאקי טונה, לצד ניגירי XP (77 ש”ח) שמציע שש יחידות בטעמים ווריאציות ייחודיות. לחובבי הראשונות, מומלץ לנסות את סביצ’ה דג לבן (58 ש”ח), עם קוביות דג כבוש בלימון ופונזו לצד אבוקדו, בצל מוחמץ, וצ’ילי על נורי קריספי. חובבי באנים ייהנו מבאן אסאדו (76 ש”ח), עם בשר אסאדו מבושל ברוטב טריאקי.

לצד המנות הראשונות והעיקריות, מוצעים גם רולים ספיישל מפתיעים כמו כרישה רול (65 ש”ח), המשלב סלמון, אבוקדו, ודג לבן ברוטב טריאקי, והדאשי רול (70 ש”ח), עם פטריות שימאג’י בטמפורה, אבוקדו וטונה – חגיגה לכל חובבי הסושי.

דאשי נתניה, יפנית כשרה ומומלצת בנתניה (צילום אסף קרלה)

דאשי – חוויית שף יפנית שלא תרצו לפספס!

המיקום של המסעדה, משלים את החוויה המוקפדת: שילוב של תנועת הרחוב השוקקת עם עיצוב יפני אינטימי ומעודן. חלל המסעדה מתפרש על פני 120 מטרים בפנים ו-35 מטרים בחוץ, ומציע סה”כ 66 מקומות ישיבה.

דאשי – Dashi

כשרות: רבנות נתניה
כתובת:
הרצל 1, מדרחוב נתניה 
שעות פעילות:
ראשון-רביעי: 12:00-23:00, חמישי: 12:00-24:00, מוצ"ש: 20:00-24:00
טלפון:
077-938-6100

להזמנת מקום במסעדה: << לחצו כאן >>

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close