מסעדת אריאנה בשר ויין הכשרה בכפר סבא (צילום לירן מימון)
אריאנה מציגה תפריט חדש ומרענן ותעודת כשרות
אריאנה, אחד המקומות החדשים האהובים בכפר סבא, עובר בימים אלו רענון מרגש. ומושק מחדש כמסעדת בשר ויין בגרסה כשרה – אריאנה בשר ויין. השף רן אלקובי ואיש היינות עידן עוז מביאים חוויה קולינרית חדשה. המשלבת את המומחיות שלהם לא רק בעולם היינות, אלא גם בעולמות הבשר. המקום התחדש עם תפריט כשר. ומציע מגוון מנות בשר איכותיות המותאמות לשילוב מושלם עם היינות שמציע המקום.
חוויית אוכל ויין ייחודית
רן אלקובי, הבעלים והשף, מספר על המהות של השינוי: "הרעיון היה לדייק את חוויית היין ולהתאים לה את השידוך האולטימטיבי שלה – בשר. המטרה שלנו הייתה ליצור מקום שייתן חוויית אוכל ויין ייחודית, אבל גם נגישה לקהל הרחב, כולל שומרי הכשרות. תמיד חלמנו להנגיש את התרבות הזו בצורה רחבה יותר, ולא רק לחובבי היין המנוסים."
קונספט שמחבר בין עולם היינות לעולם הבשר
בין המנות החדשות ניתן למצוא אנטריקוט מיושן על העצם, סמאש בורגר בעבודת יד, שיפוד פיקניה, שייטל וסינטה מיושנים, לצד מנות קלאסיות ליד היינות כמו ברוסקטה רוסטביף מעושנת וביס קצבים בליווי צ'ילי מוחמץ ביין לבן ועוד. כל מנה נבחרה בקפידה, מתוך מטרה להעניק חוויית טעמים ייחודית המחברת בין עולם היינות לעולם הבשר הכשר.
טכניקות בישול המעניקות לבשר ארומות וטעמים ייחודיים
במסעדה נעשה שימוש בתנור הג'וספר, שמאפשר צלייה ברמות חום גבוהות במיוחד, מה שמעניק לבשר ארומות וטעמים ייחודיים שמשתלבים בצורה נהדרת עם היינות במקום. השידוך המושלם בין בשר ליין במסעדה במתכונתה החדשה יוצר חוויית טעמים מושלמת.
חוויה קולינרית שלמה ומושלמת של יין לצד בשר איכותי
אריאנה ממשיכה להוביל את תרבות הבילוי הקולינרית והיין בישראל, עם מבחר יינות בכוס מעל ל-100 סוגים, כי זה המוטו שלה – הנגשת חוויית הקולינריה ותרבות היין לכל אחד, עם כמה שיותר אפשרויות טעימה. המשמעות היא שהמסעדה כעת נותנת במה עצומה ליצרני היין בישראל כדי להעמיד היצע גם לקהל שוחר הכשרות, ומעניקה למבקרים אפשרות ליהנות מחוויה קולינרית שלמה ומושלמת של יין לצד בשר איכותי. התפריט החדש מאפשר לכל מבקר למצוא את השילוב המדויק שמתאים לו, הן של יין והן של בשר ביחד.
ערבי טעימות יין, סדנאות ואירועים כשרים באריאנה
החלל של אריאנה מזמין , חמים ונעים. עם מגוון פינות וסגנונות ישיבה. העיצוב של המקום משרה אווירה רגועה, אינטימית וקלילה לחוויה מושלמת. בנוסף, במקום מתקיימים אירועים מיוחדים כמו ערבי טעימות יינות, סדנאות בישול המוקדשות ליינות, וחדר פרטי המתאים לאירועים פרטיים ועסקיים עד 40 איש.
אראינה – בשר ויין
הפי האוור – Happy Hour עם הנחה של 20% על תפריט האוכל והיינות, א'-ה' 17:00-19:30
כשרות: בשרי, רבנות מקומית (יש אפשרות לבשר חלק)
כתובת: עתיר ידע, 4 כפר סבא (אושילנד)
שעות פעילות: א'-ד' 17:00-00:00, ה' 17:00-00:30, מוצ"ש, שעה מצאת השבת – 00:30
טלפון: 077-444-7039
להזמנת מקום: << לחצו כאן >>
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>
איזה כיף שיש כשרה חדשה בכפר סבא. היה חסר!!! נראה אש הכל. תודה לכם
היינו כבר מיד אחרי ההמלצה בפייסבוק. מסעדה נדירה. אחלה אריאנה.