מסעדת הבשרים בלק איירון (צילום יח"צ)
חודש פברואר אסייאתי במסעדת בשרי הפרימיום "בלאק איירון". עם ספיישל הכולל מרק ראמן בשרי לצד קוקטייל אומשו ג'ין
מסעדת "בלאק איירון", הממוקמת ברחוב אגריפס 80 בכניסה לשוק מחנה יהודה בירושלים. ידועה בחוויית הבשרים הייחודית שלה, המשלבת השראה אירופית עם איכות ישראלית מקומית. המסעדה מתמחה בהגשת נתחי בשר פרימיום. המעניקים לנתחים טעמים עמוקים, רכות ועסיסיות מיוחדת.
לכבוד חודש פברואר אסייאתי, מציעה המסעדה מנת ספיישל בהשראה יפנית. ראמן בציר בקר! הכולל אטריות בעבודת יד, פטריות יער, ביצה כבושה בסויה, ופיקניה בתיבול יפני (76 ₪). לצד מנת הספיישל, ניתן ליהנות מקוקטייל מותאם בשם אומשו ג'ין, המשלב ג'ין הנדריקס, ליקר שזיפים יפני, סודה ותפוז מקורמל (58₪).

בנוסף למנת הספיישל, התפריט הקבוע של המסעדה מציע מגוון מנות ייחודיות. בין היתר, ניתן למצוא את ניגירי איירון – פרוסות איירון צרובות על אורז סושי מתובל בוואסאבי (54 ₪),פאני פורי אסאדו – חטיף פורי חלול ממולא בשר אסאדו בברביקיו יפני (50 ₪). כמו כן, מנות נוספות כמו פיקניה סו וויד בתבלינים וקפה על קרם בטטה וכמהין (162₪) סטייק אנטריקוט ביישון יבש – לפי משקל, מיושן 28 ימים, בצליית ג'וספר.
"בלאק איירון" גאה לתמוך בחקלאים הישראליים ומציעה אלטרנטיבת גידול בריאה, אחראית, הומנית ומפוקחת. המסעדה כשרה בפיקוח רבנות ירושלים. מאז הקמתה בשנת 2021, "בלאק איירון" זוכה לשבחים רבים ממבקרי אוכל ומסועדים כאחד, וממשיכה לשמור על סטנדרטים גבוהים של איכות ושירות.
ירון ואתי ישפה, בעלי המסעדה, מציינים: "הקמנו את 'בלאק איירון' מתוך אהבתנו לבשר ורצוננו להביא חוויית סטייק ייחודית לירושלים. היה לנו חשוב ליצור מקום בגובה העיניים, עם תפריט ממוקד המתמקד בסטייקים איכותיים, ללא מניירות של יוקרה, כדי להעניק ללקוחותינו חוויה מהנה ומספקת".
בנוסף ל"בלאק איירון", בבעלותם גם את "מחנה אסאדה" – מותג סטריט פוד המתמחה בסגנון צלייה דרום אמריקאי, עם סניפים בירושלים, מודיעין ותל אביב.

בלאק איירון
כשרות: רבנות ירושלים מהודרת – בשר חלק!
שעות פעילות: ימים א'-ה' 18:00-23:00, יום ה' 18:00-00:00, יום שבת 19:30-23:30.
כתובת: אגריפס 80 ירושלים
טלפון: 02-5465650
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>