צילום: בועז לביא

קשה למצוא רבים מבין תושבי המרכז שלא מכירים את קונדיטוריית ביסקוטי עליה מנצחת השף קונדיטורית רוסלה יונה. הקונדיטוריה שבקרוב תציין 20 שנה לקיומה, החלה את דרכה בדירה קטנה באזור תעשייה בפאתי רמת השרון, והפכה למעצמה של ממש, שמלבד שני סניפים שוקקים, בבני ברק ובפתח תקווה, מספקת עוגות וקינוחים למסעדות רבות ברחבי הארץ.

המנעד בביסקוטי עצום, וכולל עוגות, עוגיות, קינוחים, מאפים מתוקים, מאפים מלוחים, קישים, לזניות, פוקאצ'ות, לחמים ועוד. טיפ מאיתנו – אל תפספסו את עוגת הגזר הנהדרת

ביסקוטי

חלבי, ארוחות בוקר, מאפיה, קונדיטוריה, פטיסרי
Course גוש דן
Cuisine כשרות בד"ץ מהדרין
Keyword איסוף עצמי, לאכול במקום

Notes

כתובת המסעדה: הירקון 67 א.ת. בני ברק.
טלפון: 03-5704015

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close