ארוחת דתילישס & הרברט סמואל בשיתוף יקב ויתקין – ארוחה שניה בסדרה

ארוחה שניה בסדרה

אנו שמחים ומתרגשים לבשר על ארוחה נפלאה נוספת שנקיים בעזרת ה׳, ביום רביעי 06.04.2022, במסעדת הרברט סמואל בהרצליה. מהטובות שבמסעדות ארצנו, שמתהדרת בשף חדש ומוכשר, שף אביאל סנדרוסי, שיחד איתו רקחנו תפריט נדיר ומיוחד אך ורק עבורכם. וזה לא הכל – הארוחה תלווה ביינות יקב ויתקין הנפלאים.

דיוק ומקצועיות של אלופים (צילום יובל לוי)

אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות

מסעדת הרברט סמואל, מסעדת שף כשרה מעוטרת הפרסים,  מציעה חוויה קולינרית אקלקטית המושתת על אלמנטים ים תיכוניים לצד פיז'אן וחדשנות. המסעדה מציגה תפריט המתבסס על חומרי גלם מקומיים, שהעיקריים בהם: דגים, בשר, ירקות ושמן זית ולצידו תפריט יין ממיטב יצרני היין הכשר בארץ ובעולם. על מטבח המסעדה מנוהל על ידי שף אביאל סנדרוסי , עם ניסיון בינלאומי ותשוקה עזה למוצרים מתוצרת מקומית וישראלית. הוא וצוות המסעדה מסורים לקונספט הקולינרי וחווים את הלקוחות על בסיס יומי בזכות האינטראקציה שמטפח המטבח הפתוח.

תפריט סגור לארוחת הספיישל של דתילישס (צילום יובל לוי)

עיטורים ופרסים

המסעדה הפועלת מזה שנים מספר, זכתה במגוון עיטורים ופרסים ונכנסה לרשימות הדירוג הנחשקות ביותר בארץ ובעולם. ביניהם: מסעדת היוקרה הטובה ביותר (בקטגוריה ארצית) לשנת 2020 מטעם World luxury restaurant awards. ציון של 12.5 נקודות מתוך 20 במדריך הגורמה Gault&Millau. מסעדת היוקרה הכשרה העולמית לשנת 2019 מטעם Luxury Kosher Cuisine Global Winner. מסעדת היוקרה הטובה ביותר הממוקמת בבית מלון (בקטגוריית המזרח התיכון) לשנת 2017 מטעם World luxury restaurant awards וכמובן, המסעדה מתהדרת בחותם האיכות של 'מומלץ דתילישס'.

חגיגת טעמים (צילום יובל לוי)

איפה: 'הרברט סמואל', מלון ריץ' קרלטון הרצליה
מתי: 06.04.2022
מחיר: 350 לסועד
לפרטים נוספים, תפריט והזמנות: <<לחצו כאן>>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות