מסעדת הרבט סמואל בניצוחו של השף חיים מאיר כהן (צילום דוד מויאל)
ארוחת טעימות חד פעמית בתפריט מיוחד עם יינות יקב לוריא
נרגשים לספר לכם על משתה מיוחד וחד פעמי בו חוברים דתילישס ומסעדת הרברט סמואל עם יקב לוריא לארוחת דגים, בשר, יין ואנשים – נדירה ומופלאה. מספר מקומות מצומצם ביותר.
ביום חמישי 27.3.2025 נקיים, עם מעט מאד חברים שאוהבים ומבינים אוכל ויין, את ארוחת החלומות במסעדת הרברט סמואל, בהרצליה, מהטובות שבמסעדות ארצנו. עמלנו ובנינו יחד עם השף המוכשר חיים מאיר כהן תפריט לוהט של מנות מפתיעות וייחודיות והתאמנו להן כמה סוגי יין מיקב לוריא המעולה. הארוחה תכלול מנות דגים, בשר וירקות שילוו כולן ביין מהמיטב של יקב לוריא הצפוני.

להזמנת מקום לארוחה: <<לחצו כאן>>

היצע קולינרי מקומי של ישראל ושל מטבחי מזרח אגן הים התיכון
מסעדת השף הכשרה הרברט סמואל של מלון ריץ קרלטון הרצליה מציעה מסע קולינרי בין חומרי הגלם, שיטות הבישול והמתכונים של ישראל.
על תפריט המסעדה, שהוקמה לפני עשור, אמון כיום השף חיים מאיר כהן, שהביא נגיעה ואמירה אישית והשראה עמוקה מהמטבח הגליל. המסע שמתחיל שם, במושבי הגליל העליון, מתבסס מאז ועד היום על ההיצע הקולינרי המקומי של ישראל ושל מטבחי מזרח אגן הים התיכון, תוך הענקת מקסימום כבוד ותשומת לב לחומרי הגלם המעולים מהן נוצרות המנות.
התפריט עונתי ומנות חדשות נוצרות דרך קבע בהתאם להיצע הדגה וחומרי הגלם שמגיעים למסעדה. תפריט היין, מתבסס על טהרת התוצרת המקומית ומתכתב גם הוא עם החזון הגסטרונומי של השף והמסעדה.
לפרטים נוספים, והזמנת מקום לארוחה: <<לחצו כאן>>

יקב לוריא – היקב המשפחתי הנחשק ועטור הפרסים
בלב הגליל העליון במדרונות המערביים שלמרגלות הר מירון בגובה של 840 עד 890 מטר, נטע יוסף סיידא, נצר למשפחת חקלאים, את כרמי הענבים של יקב לוריא הפרושים על כ-180 דונם. ייחודו של כרם יוסף מתבטא בשילוב נדיר של שכבות אדמת בזלת, טרה רוסה וגיר בחלקה אחת. מבנה האדמה בכרם, גובהו הרב, הקרקע המנוקזת, האקלים הייחודי באזור, שיטות ההשקייה בטכנולוגיה מתקדמת, דישון אורגני (קומפוסט מייצור עצמי), יוצרים תנאים מצויינים לגידול ענבי יין איכותיים.
יוסף סיידא מקדיש את מלוא עמלו בכל יום בכדי למצות את המיטב מהכרם, יקבים רבים מבקשים לבצור את ענבי היין מכרם יוסף, להשלמת סדרות האיכותיות והיוקרתיות. איכות הענבים בכרם יוסף ידועה ובכל שנה יינות המיוצרים מענבי הכרם זוכים לשבחים ופרסים. יקב lueria הכרם הייחודי והזכייה בהכרה אודות איכות הענבים, בקרב העוסקים במלאכה בתעשיית היין, הוליד את רעיון הקמת היקב המשפחתי. גידי סיידא, בן כורם, למד את אהבת האדמה מאביו עוד בילדותו, החל את לימודי הייננות מיד עם שיחוררו מהשרות הצבאי. גידי אחראי על ניהול היקב וייצור היין יחד עם ייננים מומחים המלווים את תהליכי הייצור מרגע הבציר ועד לתהליכי ההתיישנות המתקדמים.
לפרטים נוספים, והזמנת מקום לארוחה: <<לחצו כאן>>

ארוחת דתילישס & הרברט סמואל בשיתוף יקב לוריא: יום חמישי 27.3.2025
הארוחה תכלול מספר מנות דגים, בשר וירקות שילוו כולן ביין מהמיטב של יקב לוריא.
עלות הארוחה 400 ₪ בלבד לסועד, (המנות, היינות ולא כולל דמי שירות). שימו לב, מספר המקומות מוגבל ביותר.
מסעדת הרברט סמואל בעלת תו מומלץ דתילישס.
לפרטים נוספים, והזמנת מקום לארוחה: <<לחצו כאן>>
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>