אל תחמיצו: לרגל חגיגות העשור ל "ווסט סייד" West Side – ארוחת טעימות מיוחדת

נתח קצבים, ארוחת טעימות מסעדת ווסט סייד (צילום אנטולי מיכאלו)

ארוחת טעימות המורכבת מ – 12 מנות דגל המאפיינות את התפריט לאורך השנים

מסעדת West Side , המסעדה הנחשבת לאחת ממסעדות השף הכשרות הטובות בתל אביב, חוגגת עשר שנים להיווסדה. לרגל חגיגות העשור, משיק השף עומרי כהן, המוביל 10 שנים את המסעדה התל- אביבית הנחשבת, את ארוחת העשור: ארוחת טעימות המורכבת מ-12 מנות דגל המאפיינות את התפריט לאורך השנים.

עומרי כהן, שף מסעדת ווסט סייד (צילום אנטולי מיכאלו)

חווית אירוח ביתית מוקפדת

West Side ממוקמת במלון רויאל ביץ' תל אביב, על טיילת חוף 'הרברט סמואל', ומציעה חווית אירוח ביתית מוקפדת. המטבח מתבסס על אזור הים תיכון, והקפדה יתרה של השף על שילוב בין מסורת, מקומיות, שורשים וכבוד לאדמה ולטבע. לאורך השנים תמיד נעשה שימוש בחומרי הגלם המתאימים לעונה, למקום ולתקופה. המטבח של שף עומרי כהן מתבסס על חומרי הגלם הטריים והזמינים בשוק המקומי, מדי יום.

>> קראו גם: אתם חייבים להוריד אותה – אפליקציית keepkosher לשומרי הכשרות בארץ ובעולם

סמבוסק חומוס, מסעדת ווסט סייד (צילום אנטולי מיכאלו)

עשור של מצוינות קולינרית כשרה

מיום היווסדה, ה-West Side שמובילה גם את הסצנה הכשרה של המסעדות בתל אביב נחשבת מבוקשת ופופולארית. "כשפתחתנו את המסעדה לפני 10 שנים, היינו מסעדת השף הכשרה הראשונה בתל אביב, אנחנו מציגים את המטבח הכשר בשפע יצירתיות, מתוך כבוד רב למסורת ולחומר הגלם המקומי, אבל קהל הלקוחות הקבוע שלנו הוא מעורב, גם אלה שלא בהכרח מקפידים על כשרות חוזרים אלינו פעם אחר פעם.  כך אני מבטא את הגוון הייחודי לי גם במטבח ובטעמים וגם באווירה המיוחדת שיש במסעדה. האורחים שלנו אוהבים ומעריכים את זה ועל כך אני גאה מאוד" אומר שף עומרי כהן

קרם תירס, מסעדת ווסט סייד (צילום אנטולי מיכאלו)

ארוחת העשור – ארוחת טעימות המורכבת מ-12 מנות דגל המאפיינות את התפריט לאורך השנים

עם ציון עשור למסעדה שף עומרי כהן משיק את ארוחת העשור – ארוחת טעימות המורכבת מ-12 מנות  שף שהן מנות דגל המאפיינות את התפריטים שהוגשו ומוגשים במסעדה לאורך השנים. המנות הנכללות בארוחה (נתון לשינויים). בארוחה:

  • גזר מרוקאי, איולי אריסה, בצק פריך שקדים, קימל ושמן זית
  • בריוש סנדוויץ' טוניסאי, טונה אורטיז, קרם חלמונים, לימון כבוש, גספצ'ו סלט ירקות
  • סמבוסק חומוס, ויניגרט שיפקה, עלי טעם
  • טונה אלבקור, דובדבנים, עגבנייה מוחמצת, קונסומה עגבניות דובדבנים וסלרי
  • פרנה, זיתים, חציל במיונז
  • חציל על פחמים, חציל שחור, קרם עגבניות, עלי שיסו
  • פורל על פחמים, דלעת, קרם צ'ירשי, ציר דלעת ואריסה, זיתי טאסוס 
  • קרם תירס, חסה קיסר צלויה בג'וספר, אגוזי לוז
  • נתח קצבים, בצל צלוי, צ'יפס ארטישוק ירושלמי, רוטב יין וציר בקר
  • צלע טלה, בצל ממולא ריזוטו טלה ושמיר, פיסטוקים, ציר טלה ודובדבנים
  • קרמו לימון, סבלה נענע, מרנג שרוף, סורבה יוזו
  • שוקולד ,פקאן ושמן זית, קרמו שוקולד, קרמל שמן זית, מרנג פקאן
מנת הפריקסה בהשראת הפריקסה של חיים בוקובזה (צילום אנטולי מיכאלו)

ארוחת העשור מוגשת ב- West Side במחיר של 400 ₪ לסועד (לא כולל שתיה קלה ויין).

'ווסט סייד' – West Side
כתובת:
מלון 'רויאל ביץ' , הירקון 19 תל אביב יפו
כשרות:
רבנות תל אביב
טלפון:
03-7405054
להזמנות: West Side

מסעדת 'ווסט סייד' – West Side בעלת תו מומלץ דתילישס.

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close