איציק הגדול, מוסד הבשרים היפואי הפך לכשר

בשורה לשומרי הכשרות בארץ ובעולם "איציק הגדול" כשר! (צילום דרור ורשבסקי)

אחרי 30 שנה ומעל 5 מיליון לקוחות – מוסד הבשר האהוב "איציק הגדול" ימכור רק בשר כשר בכל עסקי הקבוצה

"איציק הגדול" הוא מוסד וותיק וידוע כבר 30 שנים, בין אם זה במסעדה מהמובילות בישראל בשוק הבשר, בקצביה המשרתת את קהל צרכני בשר הפרמיום ובשווארמה הייחודית עם –דבר אחד משותף לכולם, הבשר האיכותי ברמה מהגבוהות שניתן למצוא בישראל.

היום מכריזה הקבוצה על הפיכת כל עסקי הבשר לכשרים ( החל מיום שני 16/9) – הן הבשר שיוגש במסעדה האהובה עם תפריט חדש ועדכני, בשווארמה הצמודה למסעדה שמגישה שווארמה  וואגיו, והן הבשר הטרי והמוקפא שיימכר לצרכנים בMeat Boutique  הצמודה ובמכונות האוטומטיות שהושקו  ברעש גדול לפני כשנה. ההחלטה להפוך את עסקי הבשר לכשרים הגיעה לאחר חשיבה ארוכה של איציק, עמוס בנו ובן אסולין  ומה שהכריע בסופו של דבר להוציא זאת אל הפועל כעת הוא המצב במדינה  ,החיבור העמוק לארץ ישראל ומתוך רצון לתת מענה לקהל רחב ככל האפשר, ובכלל זה לשומרי הכשרות שלא יכלו עד עכשיו ליהנות מהבשר המובחר מחוות הואגיו של "איציק הגדול".  כמו כן, סיבה נוספת היא על רקע מגמה הולכת וגוברת בשנים האחרונות של פתיחת מסעדות כשרות ע"י שפים מובילים בישראל.

איציק לוזון ובן אסולין (צילום אילן נרינסקי)

הוואגיו הכשר הראשון בעולם

"איציק הגדול" מגדל את הבקר במספר חוות גידול בבעלותו. כלל הבקר הינו ישראלי, מקומי שנולד וגדל בארץ.  החוות מנוהלות באופן המקצועי ביותר ע"י קבוצת משקי חזן ונמצאות תחת פיקוח וטרינרי צמוד, הקפדה על רווחת בעלי החיים וגידולם באופן המיטבי והאידיאלי. בחוות מגדלים את בקר-העל מגזע הוואגיו, הנחשב למעדן ייחודי במסעדות רבות בעולם.  

עגלי הוואגיו של "איציק  הגדול" הינם הכלאה של גזע וואגיו (full blood) עם גזע הולשטיין, היוצרת עגלים ועגלות הנקראים בשפה המקצועית F1 (הדור הראשון של ההכלאה) וכיום כבר הגענו לדור השני (f2). ההכלאה של גזע הוואגיו הכל-כך ייחודי לבין גזע ההולשטיין המקומי והמתאים לגידול באקלים הישראלי, מביאה את התוצאה המושלמת – בשר משובח ברמה הגבוהה ביותר, המקבל את כל היתרונות של גזע הוואגיו וקולע בטעמו ובאיכותו לחך הישראלי. ומה שכל כך ייחודי הוא –  שכל בשר הוואגיו אותו תקנו במסעדה, בקצבייה, באונליין או במכונות ה-Meat Station הוא גידול כחול לבן ומגיע היישר מהחווה לצרכן Farm To Table ועכשיו גם כשר!

המכונות האוטומטיות של איציק הגדול עם בשר כשר (צילום יח"צ)

חוות גידול של עגלי וואגיו ובקר הגדולה ביותר בארץ

בשנת 1996 פתח איציק לוזון עם בנו עמוס את מסעדת "איציק הגדול". במהלך השנים המשיך איציק להתרחב וביחד עם השותף שלו, בן אסולין, הם פתחו לפני כ-5 שנים את הקצבייה Meat Boutique שמוכרת בשר פרימיום, בשר וואגיו, נקניקים ועוד. בהמשך השניים פתחו גם את השווארמה המגישה שווארמה בין השאר גם מבשר וואגיו איכותי. השילוב בין השניים הוא שילוב מנצח – איציק מביא את הידע הרב שלו בעולם הבשר, השאיפה האין סופית לאיכות, מצוינות, בשר טעים ושירות מעולה, ובן מביא איתו את החדשנות, הטכנולוגיה והפיתוח של המותג. יחד הם צמחו בשנים האחרונות מעסק אחד למספר ערוצים שונים ביניהם קצביית הבוטיק, השווארמה של "איציק הגדול", מפעלי ייצור, חוות גידול של עגלי וואגיו ובקר הגדולה ביותר בארץ ובעתיד הפצה של נקניקים ופסטרמות מבשר וואגיו.

מסעדת איציק הגדול כשרה (צילום יח"צ)

"איציק הגדול" – קצביה, מסעדה והשאוורמה

כשרות: בשרי, רבנות ת"א יפו
כתובת: דוד רזיאל 3 יפו ( צמוד לתחנת הרכבת הקלה שלמה)
טלפון: 03-6830033
להזמנת מקום במסעדה ומשלוחים: << לחצו כאן >>

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Join the Conversation

  1. איזה כיף כל כך הרבה שנים מחכה לטעום את הבשרים שלו

  2. תענוג. סוף סוף נאכל שם בלי נקיפות מצפון 😉

  3. בשורה מעולה! חיכינו לזה הרבה זמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close