אוטוטו האסייתית מציגה: סדרת אירוח של שפים צעירים ומבטיחים – אל תחמיצו!

אוטוטו – OTOTO מסעדת סושי ווק בר כשר ברחובות (צילום אנטולי מיכאלו)

אוטוטו מציגה: מסע לוהט באסיה – אירוח של שלושה שפים צעירים ומבטיחים

מסעדת אוטוטו ושף המסעדה גל ונונו מזמינים את אורחיהם לצאת למסע לוהט של טעמים במשך כמה שבועות אשר יתחיל במטבח הניקיי יפני- פרואני משם יעבור לאחד המטבחים האהובים על הקהל הישראלי- המטבח התאילנדי ובסוף המסע ינחתו אורחי המסעדה בארץ השמש העולה , יפן וכל זה בזכות שיתוף הפעולה שנרקם בחודשים האחרונים עם שפים צעירים ומבטיחים שקיבלו במה באוטוטו.

שלושת הערבים יציעו תפריט ייחודי בנוסף לתפריט הקבוע והאהוב של המסעדה , שנבנה יחד עם השפים מקס סביץ’, עמית דהן ועידן טוויק, שיציגו פרשנות עדכנית למטבחים המסורתיים שבהם הם מתמחים, ובכך יוסיפו נופך מפתיע וחווייתי ללקוחות הקבועים לכל מי שיגיע במיוחד לערבים אלו.

עמית דהן גל ונונו ומקס סביץ' (צילום Sisilia Sivan studio)

השף מקס סביץ’ עם המטבח הניקיי הפרואני-יפני

בערב הראשון, שייערך ביום שני, ה-18.11, בין השעות 19:00-23:30, יפתח השף מקס סביץ’ את הסדרה בערב ראשון עם המטבח הניקיי הפרואני-יפני. בתפריט יוצעו מנות בינהן קריספי רייס ארצ׳י – 2 יחידות קריספי רייס המאצ׳י עם עשבים, שאלוטס ושמן זית ישראלי (54 ₪), גספצ׳ו וסביצ׳ה דג לבן עם בוטנים ובזיליקום (68 ₪), פפאדם גיוזה עם מיונז יפני וברבקיו פרואני מתקתק (64 ₪), פיקניה 220 גרם עם קרם כרישה וג׳ינג׳ר (129 ₪), לברק מפורק על ירוקים (110 ₪), ומבחר מנות סושי מיוחדות כמו מיקה עם סלמון גריל (58 ₪), סלמון לימונענע (62 ₪) ונשיקה מטוקיו (120 ₪).

>> להזמנת מקום בארוחה עם השף מקס סביץ' ב 18.11.24 – לחצו כאן

יום שני, ה-18.11 שף מקס סביץ' באוטוטו רחובות (צילום אמילי אוטאקו)

השף עמית דהן עם המטבח התאילנדי בפרשנות עכשווית

בערב השני, שיתקיים ביום שני 25.11 בין השעות 19:00-23:30, יציג השף עמית דהן את פלאי המטבח התאילנדי בפרשנות עכשווית. בין המנות ניתן למצוא סום טאם קלאסי – סלט פפאיה בוסר (62 ₪), נאם טוק סלמון עם אבקת אורז קלוי (75 ₪), מיאנג קאם – לברק מטוגן בציפוי קוקוס (62 ₪), פאד קפאו קצבים (44/66 ₪), שיפוד נתח קצבים בגלייז קרמל סצ'ואן (162 ₪), ולברק שלם בעלי בננה.

>> להזמנת מקום בארוחה עם השף עמית דהן ב 25.11.24 – לחצו כאן

יום שני 25.11 שף עמית דהן באוטוטו רחובות (צילום דוד מויאל)

השף עידן טוויק עם המטבח היפני

ביום שני, 2.12, בין השעות 19:00-23:30, יחתום השף עידן טוויק (סו סושי תל אביב) את הסדרה בסימן המטבח היפני, בין המנות שיוצעו: סלט איטריות יפני עם אפונת שלג טרייה (48 ₪), יאקיטורי אנטריקוט בגלייז סויה קוג'י (52 ₪), המאצ'י יפן ישראל (64 ₪), ראמן דגים עם ציר עדין וחלב קוקוס (68 ₪), ומבחר מנות סושי כמו ריינבו (57 ₪), גרדן (52 ₪) וקרייזי טונה (66 ₪).

>> להזמנת מקום בארוחה עם השף עידן טוויק ב 2.12.24 – לחצו כאן

יום שני, 2.12 השף עידן טוויק באוטוטו רחובות (צילום גל ונונו)

פותחים את הדלתות לדור הצעיר

סדרת האירוחים הזו נולדה ב- OTOTO מתוך רצון ואהבה לפתוח את הדלת לשפים צעירים בתחילת דרכם, להעניק להם במה ולהציע לאורחי המסעדה, הקבועים והחדשים כאחד, חוויה טעימה, נעימה וצעירה.

מאחורי מסעדת אוטוטו OTOTO עומד אביחי מנחם, עם ניסיון של מעל 20 שנה בתחום הקולינריה. המביא אינטרפרטציה אישית למקום כמו לשאר עסקיו בתחום האוכל.
אוטוטו מציעה תפריט עשיר המשלב חומרי גלם ייחודיים מהמזרח הרחוק המשולבים בטכניקות בישול מתקדמות. אחד הדברים שמייחדים את המקום הוא גינת התבלינים האישית של השף, שם תוכלו למצוא פלפל תאילנדי, בזיליקום, למון גראס, הבנרו שוקולד ואפילו עץ ליים.

להזמנות ושריון מקום בארוחות השפים הצעירים לחצו על התמונה

אל תחמיצו! תאריכים ושעות שפים מתארחים:

  • 18.11 יום שני – 19:00-23:30-מקס סביץ'-נייקי-פרואני יפני
  • 25.11 יום שני – 19:00-23:30-עמית דהן-תאילנדי
  • 2.12 יום שני – 19:00-23:30-עידן טוויק-יפני

>> להזמנת מקום באחת הארוחות – לחצו כאן או התקשרו לטלפון: 3901*

אוטוטו – OTOTO ברחובות (אנטולי מיכאלו)

אוטוטו – OTOTO מסעדת סושי ווק בר כשר ברחובות

ימים ושעות פעילות: א'-ה' 11:00-23:00, ו' 11:00-16:00, שבת: חצי שעה מצאת שבת ועד 23:00
כשרות: בשרי – רבנות רחובות
כתובת: אלי הורביץ 4, רחובות (בתחנת דלק).
טלפון: 3901*

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close